Η έκθεση της αστυνομίας «δείχνει» άγριο βασανισμό της 4χρονης Άννυ. Βρέθηκαν ίχνη αίματος σε όλο το σπίτι

Η έκθεση της αστυνομίας «δείχνει» άγριο βασανισμό της 4χρονης Άννυ
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ίχνη αίματος της 4χρονης Άννυ σχεδόν σε όλους τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος της οδού Μιχαήλ Βόδα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης, «μίλησε» και δείχνει άγριο βασανισμό μέχρι θανάτου του παιδιού από τον 27χρονο πατέρα του. Κηλίδες αίματος της Άννυ εντοπίστηκαν στο πάπλωμα της κούνιας της, στο σεντόνι της, στον αριστερό τοίχο του χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καθιστικού, στο μαξιλάρι, στο δάπεδο της κουζίνας, στο νεροχύτη και σε πλακάκι κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ολοκλήρωσε την κακοποίηση, φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν την βρήκε νεκρή, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα αποφάσισε να εξαφανίσει το ίδιο του το παιδί.

Την ίδια ώρα τηλεφωνικοί διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τη δήλωση εξαφάνισης του παιδιού, και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, είναι ενδεικτικοί για την «πονηρή μεθοδικότητα» και τον «προγραμματισμό» του δράστη, αλλά και την «άγνοια» και «ευπιστία» της μητέρας του παιδιού. Ο 27χρονος είχε οργανώσει την «απόδραση» στη Βουλγαρία, ωστόσο το σχέδιό του… χάλασε από την επιθυμία της συντρόφου του να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να δηλώσουν την εξαφάνιση και να αναζητήσουν το παιδί.

Στο μεταξύ εξαλείφθηκε από το εργαστήριο DNA της ΕΛ.ΑΣ. και η όποια αμφιβολία για το κατά πόσο ο Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας» ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Και αυτό γιατί ταυτοποιήθηκε και τυπικά. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μία ανησυχία από την ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας των παράλληλων σχέσεων που φέρεται να διατηρούσε η μητέρα.

Δημοφιλή