«Βολές» Μάρδα κατά ΠΑΣΟΚ για τα περί χρημάτων στο εξωτερικό. ΠΑΣΟΚ: Συμπεριφορά πολιτικού τυχοδιώκτη

«Βολές» Μάρδα κατά ΠΑΣΟΚ για τα περί χρημάτων στο εξωτερικό. ΠΑΣΟΚ: Συμπεριφορά πολιτικού τυχοδιώκτη
Sooc

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, και του ΠΑΣΟΚ, μετά από ανάρτηση του κ. Μάρδα στο Facebook στην οποία καταφερόταν εναντίον του κόμματος για την υπόθεση των καταγγελιών περί μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, ο κ. Μάρδας έκανε λόγο την Τετάρτη μέσω του λογαριασμού του στο κοινωνικό δίκτυο για προσωπικές βολές εναντίον του από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έγιναν πρόσφατα στη Βουλή, διερωτώμενος αν είναι ασύνδετες με τα δημοσιεύματα.

Περί μεταφοράς 80.000 ευρώ, τον Μάρτιο, στο Λουξεμβούργο!!!.... και οι επιθέσεις συνεχίζονταιΠριν δυο ημέρες η Εφημερ...

Posted by Dimitris Mardas-Prof on Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΠΑΣΟΚ: Συμπεριφορά περιπλανώμενου πολιτικού τυχοδιώκτη

Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την εν λόγω τοποθέτηση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με τον κ. Μάρδα δεν είχαμε ασχοληθεί έως τώρα γιατί θέλαμε η κοινή γνώμη να παρακολουθεί απερίσπαστη το φεστιβάλ των επιπόλαιων και ανεύθυνων δηλώσεων του σε σχέση με τα ταμειακά διαθέσιμα και την εκπλήρωση των εσωτερικών και διεθνών υποχρεώσεων του δημοσίου.

Ήδη έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία των γραφικών δηλώσεων. Όλοι θα τον θυμούνται να του λείπουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το πρωί στο σπίτι του, αλλά να τα βρίσκει δυο ώρες αργότερα μόλις φτάνει στο γραφείο του!

Ο κύριος Μάρδας λοιπόν από τη πρώτη στιγμή που ένα ΜΜΕ τον φωτογράφισε σε σχέση με εξαγωγή χρημάτων, όφειλε να δώσει την όποια απάντηση του, η οποία απομένει να τεκμηριωθεί και να αξιολογηθεί και όχι να οχυρώνεται πίσω από το πλεονέκτημα της ανωνυμίας που του παραχώρησαν δυο εφημερίδες της Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο δεν έγινε με άλλα πολιτικά πρόσωπα, περιλαμβανομένων και άλλων μελών της κυβέρνησης, για ίδια ή παρεμφερή ζητήματα.

Χθες που αναγκάστηκε λόγω Bild να μιλήσει, επιτέθηκε παραδόξως στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Όχι στο Ποτάμι που υπέβαλε σχετική ερώτηση στη Βουλή, όχι στη ΝΔ που έκανε σχετικές σκληρές ανακοινώσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ !

Χαρακτηριστική συμπεριφορά περιπλανώμενου πολιτικού τυχοδιώκτη που θέλει να δώσει εξετάσεις νομιμοφροσύνης σε αυτούς που τον στεγάζουν τώρα πολιτικά και μάλιστα πολυτελώς ως αναπληρωτή υπουργό.

Όντως το ΠΑΣΟΚ τον «προήγαγε» μέχρι του επιπέδου του γενικού γραμματέα εμπορίου επί υπουργίας Ν. Χριστοδουλάκη και τον «αξιοποίησε» ως διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών επί υπουργίας Α. Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Δεν πρόλαβε δυστυχώς να του εμπιστευθεί υπουργικές ευθύνες, αλλά τον εκπαίδευσε ώστε να επωφεληθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Φανταζόμαστε ότι θα έχει να προσθέσει πράγματα και το Ποτάμι στις όχθες του οποίου περιπλανήθηκε προεκλογικά, αλλά – ορθώς – δεν βρήκε θέση στους συνδυασμούς του.

Ευτυχώς ο κ. Τσίπρας είναι επιεικής με τους υπουργούς του και δεν θεώρησε κώλυμα τα περισπούδαστα άρθρα του ευρωπαϊστή κ. Μάρδα κατά βασικών προεκλογικών επαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επόμενη φορά που ο κ. Μάρδας θα αναφερθεί στο ΠΑΣΟΚ, ας είναι πιο προσεκτικός και πιο σεμνός.

Δημοφιλή