Το νέο ζευγάρι του Hollywood ίσως καταστρέψει για πάντα την παιδική ηλικία του Harry Potter

Κάποιος να κρατήσει τον Harry Potter μακριά από το ίντερνετ, γιατί αυτό που θα δει μάλλον θα του διαλύσει μια και καλή την παιδική ηλικία. Και μιλάμε για το αγόρι που τα έβαλε με τον Voldemort.

Μια φωτογραφία στο Instagram ήταν αρκετή για να ξεκινήσει τις φήμες πως ο μπαμπάς του Harry, James Potter, δηλαδή ο ηθοποιός Robbie Jarvis, ίσως έχει συνάψει σχέση με την καλή φίλη του γιου του, Luna Lovegood, δηλαδή την ηθοποιό Evanna Lynch. Και αν μέχρι τώρα η παιδική ηλικία του Harry δεν είχε αρκετά ψυχολογικά τραύματα, αυτές οι φωτογραφίες θα την αποτελειώσουν.

Trying on hats with @msevylynch. Which one of us looks better? #fancy

A photo posted by Robbie (@awildrobbieattacks) on

Το E!, που κυκλοφόρησε την είδηση, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου του Jarvis για να επιβεβαιώσει τη σχέση, δεν έλαβε όμως απάντηση. Στο μεταξύ, βέβαια, οι φωτογραφίες των δυο τους συνεχίζουν να ανεβαίνουν στο Instagram.

Owls!

A photo posted by Robbie (@awildrobbieattacks) on

Γιατί, λοιπόν, αυτό είναι τόσο μεγάλη υπόθεση; OK, καταρχάς, ας μη σχολιάσουμε το γεγονός πως η Luna μπήκε στο σύμπαν του «Harry Potter» τη χρονιά που πήγε η Ginny Weasly στο Hogwarts, το οποίο σημαίνει πως είναι μικρότερη από τον Harry. Απλά, ας το ξεχάσουμε. Ο Harry, όμως, δεν είχε πάρει την Luna ως συνοδό του στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του καθηγητή Slughorn; Και τώρα η Luna βγαίνει με τον πατέρα του; Και τι έχει να πει για όλα αυτά η Lily Potter, James; Την Lily τη σκέφτηκε κανείς;

Ο Voldemort μπορεί να έχει κάνει μερικά πολύ άσχημα πράγματα στον Harry Potter μέχρι τώρα, αυτό όμως μάλλον ξεπερνά τα όρια.

Μετά από όλα αυτά, ας ευχηθούμε στο πιθανό ζευγάρι να περνά καλά και να είναι ευτυχισμένοι, γιατί οι άνθρωποι είναι απλά ηθοποιοί και ο Harry Potter δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Ή τέλος πάντων αυτό θέλουν να πιστεύουμε.