Τι αποκαλύπτει για σένα ο αγαπημένος σου ήρωας στα βιβλία Harry Potter

Τι αποκαλύπτει για σένα ο αγαπημένος σου ήρωας στα βιβλία Harry Potter
Getty

Υπάρχει κανείς που αρνείται ότι τα βιβλία «Harry Potter» είναι πραγματικά υπέροχα; Όχι φυσικά!

Όλοι ωστόσο έχουμε τη δική μας άποψη για ποιος είναι ο καλύτερος χαρακτήρας.

Όποιος και αν είναι ο δικός σας αγαπημένος, η επιλογή που έχετε κάνει δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Για δείτε λοιπόν!

Χάρι Πότερ: Μπορεί να έχεις πάντα πρόχειρα τα συναισθήματα σου, αλλά είσαι απίστευτα πιστός στους φίλους και την οικογένειά σου. Είσαι πιο της πράξης παρά της σκέψης και είστε πιο θαραλλέος από όσο νομίζεις.

Ρον Oυέσλι: Ζεις στο τώρα. Είσαι επίσης σπουδαίος φίλος. Ωστόσο, μερικές φορές έχεις τάσεις ζήλειας. Φιλοδοξείς να καταφέρεις πολλά πράγματα, και μερικές φορές συγκρίνεις τα κατορθρώματα και τις αποτυχίες σου με αυτά των άλλων.

Ερμιόνη Γκρέιντζερ: Είσαι πολύ έξυπνος, ίσως και λιγάκι ξερόλας, αλλά πραγματικά αγαπάς τα βιβλία και τη μάθηση! Δεν θα πρέπει να σε κρίνουν για αυτό. Σου έρχεται φυσικό το να λύνεις προβλήματα. Είσαι ένα πιστό άτομο, που νοιάζεται για τους άλλους, ακόμα και αν αυτά σε κάνουν καμιά φορά να μοιάζει με υπερπροστατευτική μητέρα.

Λούνα Λάβγκουντ: Πετά στα συννέφα τις περισσότερες φορές, και είσαι ιδεαλιστής. Βασίζεις πολλές από τις παρατηρήσεις και επιλογές σου στη διαίσθησή σου, και συνήθως είσαι σωστός. Η παρουσία σου ηρεμεί, και επίσης έχεις μεγάλη περιέργεια.

Νέβιλ Λόνγκμποτομ: Ίσως να μοιάζεις αδύναμος. Ίσως να μην είσαι καλός στο σχολείο και πιθανόν φοβάσαι πολλά πράγματα. Αλλά αργά ή γρήγορα, θα βρεις τη θέση σου και να αποδείξεις ποιος είσαι!

Ντρέικο Μάλφοϊ: Ζηλεύσεις εύκολα και είσαι ανταγωνιστικός. Πεθαίνεις για να έχεις περισσότερη δύναμη και είσαι πραγματικά αδίστακτος για να την πάρεις. Αυτό ίσως αρχίσει και από την ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις όχι μόνο τους συνομήλικούς σου, αλλά και την οικογένειά σου.

Φρεντ και Τζορτζ Oυέσλι: Σου αρέσουν τα αστεία και οι πλάκες, έτσι; Είσαι πολύ φιλικός και κοινωνικός. Στο τέλος της μέρας, το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις τους άλλους να γελάνε.

Τζίνι Oυέσλι: Σε περιβάλλει μία ηρέμη αίσθηση αυτοπεποίθησης, και είσαι λίγο αγοροκόριτσο. Έχεις τάσεις για σπάνιες άλλα έντονες στιγμές δυναμικότητας, που ίσως και να έχεις κληρονομήσει από τη μητέρα σου.

Μπιλ Ουίζλι: Είσαι περιπετειώδης. Απολαμβάνεις να βλέπεις τον κόσμο και δεν φοβάσαι σχεδόν τίποτα.

Πέρσι Oυέσλι: Σου αρέσει η τάξη και είσαι πολύ παραδοσιακός. Πάντα σου αρέσει τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως πρέπει. Ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο (ή ίσως και όχι).

Σέντρικ Ντίγκορι: Όλοι σε λατρέυουν! Είσαι κελεπούρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Είσαι θαραλλέος, αλλά επίσης έχεις καλή καρδιά και είσαι αληθινός, και επομένως μερικές φορές διστάζεις να τραβήξεις όλα τα φώτα επάνω σου.

Άλμπους Ντάμπλντορ: Είσαι πραγματικά σκληρό καρύδι. Ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και το κακό, και θα παλέψεις για το σωστό μέχρι το τέλος. Είσαι γεννημένος ηγέτης. Ελπίζεις σου αρέσει να αυτο-θυσιάζεσαι, αλλά το να θυσιάζεις τον εαυτό σου για το καλό όλων δεν είναι ο μοναδικός δρόμος;

Σείριος Μπλακ: Πρώτα απ'όλα, είσαι πραγματικά πάρα πολύ κουλ. Κατά βάθος είσαι επαναστάστης και δεν σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Ίσως είσαι και λίγο ... διαφορετικός, αλλά θα μάθεις πώς να το «δουλέψεις» αυτό.

Σέβερους Σνέιπ: Είτε έχεις την τάση να βλέπεις το καλό στους ανθρώπους και έχεις τρομερή συναίσθηση ή σε πείραζαν πολύ όταν ήσουν παιδιί και ξέρεις πώς αυτό μπορεί να μετατρέψει έναν ενήλικα σε πικραμένο. Είσαι συγκρατημένος χαρακτήρας και σου αρέσει να δουλεύεις μόνος σου. Παίρνεις το καθήκον και την πίστη πολύ σοβαρά.

Ρουμπέους Χάγκριντ: Ίσως είσαι τρομακτικός εμφανισιακά, αλλά η εμφάνιση μπορεί να παραπλανήσει. Είσαι πολύ γλυκός και τρυφερός, και αγαπάς όλα τα ζώα, ειδικά εκείνα που μοιάζουν να είναι να πιο άγρια.

Ρέμους Λούπιν: Εντάξει, μερικές φορές ίσως είσαι κυκλοθυμικός. Αυτό δεν σε κάνει έναν λιγότερο καλό μέντορα. Είσαι το άτομο στο οποίο στρέφονται οι φίλοι σου για υποστήριξη και καθοδήγηση. Παραμένεις ψύχραιμος σε στιγμές κρίσης, τις περισσότερες φορές.

Ντόμπι: Είσαι λίγο ντροπαλός, αλλά θα έκανες τα πάντα για τους φίλους σου και για όσους αγαπάς.

Ντολόρες Άμπριτζ: Πραγματικά έχεις καλές διαθέσεις, αλλά μερικές φορές θέλεις να τα τηρείς όλα κατά γράμμα. Είσαι πάντα οργανωμένη, και φυσικά ποτέ αργοπορημένη – στην πραγματικότητα σε ενοχλεί όταν οι ζωές των άλλων δεν είναι τόσο οργανωμένες όσο η δική σου. Και αγαπάς πολύ τις γάτες.

Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ: Ίσως να είσαι λίγο σφιγμένη, αλλά είσαι καλός άνθρωπος. Φέρνεις τα πάντα εις πέρας και είσαι πολύ καλή στο να οργανώνεις πράγματα. Είσαι πολύ πρακτική και κυριολεκτική στα πάντα.

Λόρδος Βόλντεμορτ: Είσαι πεινασμένος για δύναμη και θα κάνεις τα πάντα για την αποκτήσεις. Είσαι επίσης έμφυτα πάρα πολύ κακός.

Μπέλατριχ Λεστρέιντζ: Ίου! Είσαι πιθανόν πάρα πολύ κακή και διαβολική.

Δημοφιλή