ΔΙΕΘΝΕΣ
11/05/2015 05:50 EEST | Updated 11/05/2015 05:54 EEST

Αγγλίδα κατηγορείται για την κακοποίηση του άνδρα της - «Την αποκαλούν βασίλισσα της κρεβατομουρμούρας»

George Marks via Getty Images
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Couple in heated argument. (Photo by George Marks/Retrofile/Getty Images)

Μια 43χρονη γυναίκα από την Αγγλία κατηγορείται για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση του άντρα της και, σύμφωνα με την Daily Mirror, μπορεί να της επιβληθεί ακόμα και ποινή φυλάκισης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Norman Griffiths βγήκε στην σύνταξη και περνούσε αρκετό χρόνο στο σπίτι. Οι καβγάδες με την γυναίκα του, Julie, ήταν καθημερινοί και τα Χριστούγεννα του 2014 ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω ψυχολογικής πίεσης. Τώρα, ο Norman βρίσκεται σε ένα σπίτι στη πόλη Fenton το οποίο φυλάσσεται από την αστυνομία.

«Και οι δύο φωνάζουν ο ένας στον άλλο και όλοι στον δρόμο μπορούν να τους ακούσουν. Όμως δεν τους νοιάζει. Χτυπάει τον Norman και έχω καλέσει την αστυνομία μερικές φορές τους περασμένους μήνες γιατί την άκουγα να τον χτυπάει», ανέφερε στην Daily Mirror ένας γείτονας που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος.

Σύμφωνα με άλλο γείτονα, η ίδια κατηγορεί τον άντρα της ότι είναι τεμπέλης, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια δουλεύει δώδεκα ώρες τη μέρα σε ένα καθαριστήριο. Η φασαρία ήταν μάλιστα ήταν τόσο ανυπόφορη που κάποιοι από τους γείτονές τους μετακόμισαν.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η αστυνομία του Staffordshire, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό.

Πηγή: Daily Mirror

Sponsoed Post