ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/05/2015 07:02 EEST | Updated 12/05/2015 07:03 EEST

Νέος κίνδυνος Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο

ASSOCIATED PRESS
Greece's deputy minister for sport Stavros Kontonis, left, and visiting UEFA General Secretary Gianni Infantino take their seats for a meeting in Athens, on Wednesday, April 29, 2015. Infantino is in Greece meeting lawmakers and sporting officials to try to end a soccer dispute that could trigger the country's international suspension. (AP Photo/Yorgos Karahalis)

Έγγραφο με το οποίο θα ενημερώνει πως η Ελλάδα αποκλείεται από τους κόλπους της ετοιμάζεται να στείλει η FIFA στην ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη (13/5).

Σύμφωνα με τη SportDay, η FIFA ετοιμάζεται να στείλει έγγραφο στην ελληνική πλευρά μέχρι την Τετάρτη (13/5) με το οποίο θα την ενημερώνει πως αποκλείεται από τους κόλπους της.

Όπως αναφέρεται, το έγγραφο το οποίο θα στείλει η FIFA είτε θα ανακοινώνει τον απευθείας αποκλεισμό, είτε θα ειδοποιεί ότι το Grexit θα ενεργοποιηθεί μετά από λίγες μέρες, δίνοντας το χρονικό περιθώριο να αλλάξει ο νόμος.

Μάλιστα, οι συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι τεράστιες και άμεσες. Πρώτη χρονικά, αν τεθεί σε εφαρμογή ο αποκλεισμός της Ελλάδα από τους κόλπους της FIFA, θα είναι η αποβολή της Εθνικής Παίδων από το EURO U19, για το οποίο η ελληνική ομάδα δίνει την Τετάρτη (13/5) στη Βουλγαρία αγώνα πρόκρισης στα προημιτελικά απέναντι στη Γαλλία.

Πηγή: Contra

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post