ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/05/2015 15:25 EEST

Ο Σαρκοζί τάσσεται υπέρ του δημοψηφίσματος και ο Παπανδρέου τον τρολάρει: «Τι πρωτότυπη ιδέα. Μπράβο Nicolas!»

ASSOCIATED PRESS
German Chancellor Angela Merkel, right, speaks with Greek Prime Minister George Papandreou, left, and French President Nicolas Sarkozy during a round table meeting at an EU summit in Brussels, Friday, Feb. 4, 2011. EU leaders meet for a one-day summit on Friday, with energy, the eurozone debt crisis and unrest in Egypt set to dominate the agenda. (AP Photo/Yves Logghe)

Δεν ξεχνά ο Γιώργος Παπανδρέου αυτά που τράβηξε στις Κάννες από τον Νικολά Σαρκοζί και τους υπόλοιπους ηγέτες για το δημοψήφισμα που ήθελε να κάνει. Και όταν ο Νικολά Σαρκοζί 3,5 χρόνια μετά, γράφει στο twitter υπέρ τους δημοψηφίσματος, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο...

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας έγραψε συγκεκριμένα: «Θα ήταν λάθος να μην χρησιμοποιήσουν καθόλου το δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα θα είναι μία από τις προτεραιότητες του προγράμματός μας».

Και συμπληρώνει: «Ο μόνος τρόπος για να προσδώσεις αξιοπιστία στον δημόσιο λόγο είναι να μην τρέμεις με την φωνή του λαού».

Και ο Παπανδρέου απαντά: «Τι πρωτότυπη ιδέα. Μπράβο Nicolas!» επισυνάπτοντας παράλληλα το ρεπορτάζ των Financial Times που περιέγραφε όσα δραματικά έγιναν στις Κάννες.

Sponsored Box