ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/05/2015 14:33 EEST | Updated 23/05/2015 17:50 EEST

Έχασε τη μάχη και τρίτος εργαζόμενος των ΕΛΠΕ μετά το τραγικό δυστύχημα

Nikos Libertas/SOOC

Κατέληξε και τρίτος εργαζόμενος των ΕΛΠΕ, που νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα από τις 8 Μαΐου, όταν ξέσπασε φωτιά στα δυιληστήρια Ασπροπύργου. Πρόκειται για τον 27χρονο Αντώνη Αβράμπου, στην οικογένεια του οποίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Την περασμένη Τρίτη είχαν χάσει τη μάχη για τη ζωή άλλοι δύο εργαζόμενοι, ο Χαράλαμπος Δευτεραίος και ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, ηλικίας 27 ετών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παράλληλα, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ο Π. Λαφαζάνης και ο Α. Αλεξόπουλος τονίζουν ότι η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, η τιμωρία όσων έχουν, άμεση ή έμμεση ευθύνη για την τραγωδία.