ΔΙΕΘΝΕΣ
26/05/2015 04:17 EEST | Updated 26/05/2015 04:17 EEST

Με κλειστά τα μάτια της έσφιξε το χέρι και προσευχήθηκαν: Η φωτογραφία γάμου που συγκίνησε όλο το διαδίκτυο

Dwayne Schmidt Photography

Η φωτογραφία ενός νεαρού ναύτη που προσεύχεται με την αρραβωνιαστικιά του λίγο πριν παντρευτούν έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

O Caleb Earwood ήθελε να προσευχηθεί με την μέλλουσα γυναίκα του, Maggie, πριν την τελετή που έλαβε χώρα, σύμφωνα με το δίκτυο ABC News, το Σάββατο στην βόρεια Καρολίνα. Καθώς δεν ήθελε να σπάσει την παράδοση που επιτάσσει ο γαμπρός να μην δεν την νύφη πριν την τελετή, εκείνος οδηγήθηκε στο κατώφλι του δωματίου στο οποίο ετοιμαζόταν η Maggie με κλειστά τα μάτια. Κρατώντας σφικτά το χέρι της νύφης, προσευχήθηκε μαζί της, κάνοντας όλους τους καλεσμένους να δακρύσουν.

I have photographed alot of weddings. This has to be one of the best things i have ever got to see much less...

Posted by Dwayne Schmidt Photography on Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

«Με συγκίνησε, το να ξέρω ότι αισθανόμαστε τα ίδια πράγματα για τον Θεό. Με έκανε χαρούμενη», δήλωσε η Maggie Earwwod, σύμφωνα με το δίκτυο ABC News.

O φωτογράφος, Dwayne Schmidt, ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου και σε μικρό χρονικό διάστημα συγκέντρωσε πάνω από 28.000 like.

«Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν e-mails όπου με ευχαριστούν που μοιράστηκα (την φωτογραφία). Είναι αυτό που πρέπει να είναι η Αμερική», είπε ο Schmidt.