ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/05/2015 15:58 EEST | Updated 26/05/2015 15:58 EEST

«Κινδυνολογίες» και...κλαρίνα σε συνέντευξη Τύπου του Γρηγόρη Ψαριανού στην Ξάνθη

Για παραμονή στην ευρωζώνη «πάση θυσία» έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, στην Ξάνθη, προβαίνοντας ωστόσο σε σχόλια τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει το Xanthipress, ο κ. Ψαριανός δήλωσε τα εξής: «Αν δεν καταφέρουμε να παραμείνουμε στο ευρώ δεν  θα έχουμε μόνο οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ενδέχεται να έχουμε και πάρα πολύ σοβαρά εθνικά προβλήματα . Και επειδή είμαι στην Ξάνθη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά να βάλω τελίτσες και να το θυμούνται αυτοί που θα κάνουν τη μαϊμουδιά…».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σε διάφορους παριστάμενους καθώς μετά τη συνέντευξη τύπου δημοσιογράφος που τον γνώριζε,  του απευθύνθηκε και τον επέκρινε για κινδυνολογία λέγοντας ότι όταν θα ζήσει για ένα χρόνο στη Θράκη, τότε θα μπορεί να μιλά με τέτοιο τρόπο για την περιοχή, προτρέποντάς του να πάρει μαζί του τις «τελίτσες» φεύγοντας.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου σε καφέ της πόλης προέτρεψε ένα πλανόδιο οργανοπαίχτη να παίξει κλαρίνο για να σχολιάσει ότι ταιριάζει «στα κλαρίνα που παίζουν για να χορεύουν οι εταίροι στο ρυθμό μας».