ΔΙΕΘΝΕΣ
28/05/2015 17:29 EEST | Updated 28/05/2015 17:33 EEST

Ζευγάρι ταξιδεύει ανά τις ΗΠΑ μαζί με τον ετοιμοθάνατο σκύλο του, θέλοντας να του χαρίσει μια μοναδική εμπειρία

instagram

Όταν ο Thomas Neil Rodriguez ανακάλυψε πως ο σκύλος του, ο Poh είχε ακόμη μόνο λίγους μήνες ζωής αποφάσισε να μετατρέψει αυτό το διάστημα σε μια όμορφη, διασκεδαστική εμπειρία για τον επί 15 χρόνια πιστό του σύντροφο.

Ο Thomas, η αρραβωνιαστικιά του και ο Poh ξεκίνησαν έτσι ένα «επικό» ταξίδι, επτά εβδομάδων, επισκεπτόμενοι διάφορες Πολιτείες της Αμερικής και καλύπτοντας 12.000 μίλια. Μόνο που σε αυτό το ταξίδι οι τρεις σύντροφοι δεν ήταν μόνοι...o Τhomas άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram στο όνομα του Poh – pohthedogsbigadventure- όπου ανέβαζαν διαρκώς φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Μέσα σε λίγο καιρό ο λογαριασμός του Poh στο Instagrama απέκτησε περισσότερους από 11.500 φίλους και...συνταξιδιώτες.

Ο Thomas υιοθέτησε τον Poh, από ένα καταφύγιο σκύλων, όταν ήταν μόλις επτά μηνών και όπως είπε στο ABC News «Πάντα ταξιδεύω, αλλά ο Poh είναι το σπίτι μου, το παιδί μου. Αυτό πιστεύω το καταλαβαίνουν όσοι έχουν σκύλο. Εύχονται να μπορούσαν να κάνουν πράγματα με τον σκύλο τους- όπως αυτό που κάνουμε τώρα- και να περάσουν τέτοιες στιγμές αλλά συχνά η καθημερινότητα δεν το επιτρέπει. Είμαι ευλογημένος που καταφέραμε να το κάνουμε αυτό (το ταξίδι). Ο κόσμος πιστεύει πως εγώ φροντίζω τον Poh αλλά είναι ο Poh αυτός που φροντίζει εμένα».

Το ταξίδι τους συνεχίζεται...

Τζέρσεϊ

Νέα Υόρκη

Σάντα Μόνικα

Ουάσινγκτον

Τέξας

Λας Βέγκας

Χόλυγουντ

Το κείμενο είναι αναδημοσίευση από την βρετανική έκδοσης της Huffington Post