ΔΙΕΘΝΕΣ
29/05/2015 05:38 EEST | Updated 29/05/2015 05:38 EEST

Μοντέλο του Playboy μίλησε για το πως έπεσε θύμα ηδονοβλεψία κάμεραμαν

Youtube

Το μοντέλο του Playboy April Summers μίλησε δημόσια για το πως έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από έναν άνδρα που κέρδισε την εμπιστοσύνη της, προκειμένου να προστατέψει τα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα.

Η April είχε γνωρίσει έναν άνδρα ονόματι Naushad Faruk σε ένα πάρτι το 2011, χωρίς να γνωρίζει τις ηδονοβλεπτικές τάσεις του. Εκείνος τραβούσε κάποια πλάνα για μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων και όταν την πλησίασε, η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Ο 33χρονος σύστησε το μοντέλο σε σημαντικά πρόσωπα από το χώρο του μόντελινγκ και με αυτό τον τρόπο κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτός έγινε εμμονικός μαζί της και την προσκάλεσε να πάρει μέρος σε μια υποτιθέμενη φωτογράφηση για το ανδρικό περιοδικό Loaded. Στο στούντιο εκείνος της είχε ζητήσει να βγάλει τα ρούχα της και να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις τις οποίες κατέγραψε με μια κρυφή κάμερα στο ρολόι του.

Όταν η April κάλεσε μετά από λίγες μέρες το περιοδικό για να δει αν ήταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, κατάλαβε πως ο Faruk είχε στήσει μια ψεύτικη φωτογράφιση. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος άρχισε να την απειλεί, στέλνοντάς της αποσπάσματα του βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια στο Facebook με το σχόλιο «Συνεχίζεται...».

Η αστυνομία σύντομα διευθέτησε το θέμα, όμως η ίδια, σύμφωνα με την Mail Online, έχασε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους μετά από αυτό το περιστατικό.

Ο Faruk τελικά καταδικάστηκε σε 42 μήνες φυλάκιση για τρεις κατηγορίες ηδονοβλεψίας και δύο για ψευδορκία, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι ενός χρόνου.