Ο γκρεμός όπου ζωές κινδυνεύουν λόγω...Instagram

Ο γκρεμός όπου ζωές κινδυνεύουν λόγω...Instagram
Instagram/coolight2015

Το Instagram αποτελεί πραγματική εμμονή για πολλούς φανατικούς της φωτογραφίας, οι οποίοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν σε γραφικές τοποθεσίες που βλέπουν από άλλους χρήστες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, κάποιες φορές αυτό...παραγίνεται, και χαρακτηριστική περίπτωση είναι ένας πολύ γραφικός...γκρεμός κοντά στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου- όπως αναφέρει το Mashable- οι αρχές έχουν αναγκαστεί να λάβουν μέτρα.

Πρόκειται για τον «Wedding Cake Rock» στο Royal National Park, όπου πραγματικά σπεύδουν ορδές τουριστών για να...ρισκάρουν φωτογραφίες στην δυνάμει ασταθή άκρη του. Σύμφωνα με την National Parks and Wildlife Service, οι συνήθεις 2.000 μηνιαίοι επισκέπτες έχουν αυξηθεί στους 10.000, ακριβώς λόγω της απήχησης στα social media. Ένας άνδρας έχει σκοτωθεί ήδη, καθώς κρεμάστηκε από τον βράχο ο οποίος υποχώρησε, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι η υπερσυγκέντρωση ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει κατάρρευση.

Ως εκ τούτου, η NPWS έχει στήσει φράχτη για να προστατευτούν τόσο οι άνθρωποι, όσο και η γραφική τοποθεσία.

Σημειώνεται ότι η δεν είναι η πρώτη φορά που η μαζική προσέλευση...ρομαντικών ψυχών θέτει σε κίνδυνο κάποιο αξιοθέατο/ σημείο ενδιαφέροντος.

#InstaSize #weddingcakerock #sydney#view#lookout#royalnationalpark#trip

A photo posted by 🐼🐼🐼认真点。 (@stephy_lii) on

Last day in Aus! We're coming home.. #australia #weddingcakerock 🍰

A photo posted by @florrievoller on

How was ur Monday😛 #sydney #beautiful #weddingcakerock #livinlifeontheedge

A photo posted by Tahlia (@tahliar__) on

Δημοφιλή