Μετρητά και δημοσιεύματα εφημερίδων στο δεύτερο κρησφύγετων των «ληστών του Διστόμου» – Δεν εντοπίστηκαν όπλα

Μετρητά και δημοσιεύματα εφημερίδων στο δεύτερο κρησφύγετων των «ληστών του Διστόμου» – Δεν εντοπίστηκαν όπλα
Eurokinissi

Χρήματα και δημοσιεύματα εφημερίδων βρέθηκαν στο δεύτερο κρησφύγετο των «ληστών του Διστόμου» που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην περιοχή Λεχωνιά, περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου.

Στη μονοκατοικία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν βρέθηκαν όπλα. Οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει όλους τους χώρους εντοπίζοντας μετρητά, τα οποία θα εξεταστεί το κατά πόσο προέρχονται από τις δύο τελευταίες ληστείες των «ληστών του Διστόμου» στον Αμπελώνα Λάρισας και στη Φαρκαδώνα Τρικάλων.

Βρέθηκαν, επίσης, δημοσιεύματα εφημερίδων –συγκεκριμένα αστυνομικά ρεπορτάζ- που είχαν αναφορές στη δράση των «ληστών του Διστόμου».

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται ότι εκεί υπάρχει και τρίτο κρησφύγετο με οπλισμό.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας επικεντρώνονται στο νέο κρησφύγετο των φερόμενων ως «ληστών του Διστόμου» στη Λεχωνιά.

Πρόκειται για μονοκατοικία που φέρονται να χρησιμοποιούσαν οι Σπύρος Δραβίλας, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, παράλληλα με το σπίτι της Αγχιάλου που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποίησαν έρευνες στο εσωτερικό του δεύτερου κρησφύγετου για τον εντοπισμό όπλων, χρημάτων από ληστείες τραπεζών και DNA καταζητούμενων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο σπίτι στην Αγχίαλο δεν είχαν εντοπιστεί τα μετρητά από τις ληστείες των «ληστών του Διστόμου» και έτσι η ΕΛ.ΑΣ. αναζητούσε από την πρώτη στιγμή και άλλα κρησφύγετα.