Το ελληνικό Ίντερνετ «καμπανιάζει» τον «μη προβλεπόμενο» Πάνο Καμμένο

Το ελληνικό Ίντερνετ «καμπανιάζει» τον «μη προβλεπόμενο» Πάνο Καμμένο
Twitter

Έντονες αντιδράσεις και δηκτικά σχόλια προκάλεσαν φωτογραφίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε επισκέψεις του σε φυλάκια στη ελληνοαλβανική μεθόριο εμφανίστηκε να φοράει χιτώνιο με σαφώς...μη προβλεπόμενο τρόπο.

Η εμφάνιση αυτή φαίνεται πως ερέθισε τα «αντανακλαστικά» εφέδρων του Ε.Σ. στο διαδίκτυο, που σχολιάζουν τον υπουργό.

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων ο κ. Καμμένος προανήγγειλε επαναλειτουργία στρατιωτικών φυλακίων και ενίσχυση του στρατεύματος στα ελληνοαλβανικά σύνορα,

Ο κ. Καμμένος δήλωσε « Ήδη ανασχεδιάζουμε όλη την περιοχή. Ο ανασχεδιασμός της αμυντικής δομής, θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό. Το καλοκαίρι , στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που γίνεται, και σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί και από εμένα αλλά και από τον Αρχηγό του Στρατού, από την πρώτη σειρά ,τις επόμενες μέρες, θα ενισχυθεί περεταίρω η παρουσία των κληρωτών στην περιοχή .Θα υπάρξει επαναλειτουργία φυλακίων, μονάδες καταδρομέων που θα κάνουν ασκήσεις στην περιοχή, αλλά και ελικόπτερα θα επιχειρούν στην περιοχή, για να δώσουν στους κατοίκους αίσθημα ασφάλειας».

Δημοφιλή