ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/06/2015 10:34 EEST | Updated 16/06/2015 10:34 EEST

Συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν την Παρασκευή στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

ASSOCIATED PRESS
Φωτογραφία αρχείου

Συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Η σχετική επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου του κ.Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ και όπως διευκρίνισε η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκεύη, 19 Ιουνίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, είπε ότι ο Βλ. Πούτιν θα έχει επίσης συναντήσεις εργασίας και με άλλους ξένους ηγέτες, που θα είναι παρόντες στο Φόρουμ, όπως ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας Βαν Γιαν, ο Πρόεδρος της Κιργιζίας Αλμαζμπέκ Αταμπάγεφ, ο πρωθυπουργός της Μογγολίας Τσιμεντιγίν Σαϊχανμπιλέγκ. Ο Πρόεδρος Πούτιν θα συναντηθεί και με πρώην ηγετικούς παράγοντες της πολιτικής σκηνής της Ευρώπης, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν και Ρομάνο Πρόντι και άλλοι.

Ο Ντ. Πεσκόφ αρνήθηκε να αποκαλύψει το θέμα της κεντρικής ομιλίας του Βλ. Πούτιν στο Φόρουμ κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση των συμμετεχόντων στις 19 Ιουνίου.