ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/06/2015 13:59 EEST

Kennedy Summers: Playmate,ανθρωπολόγος και εθισμένη με το χρηματιστήριο

Πάθος με τις χρηματιστηριακές συναλλαγές έχει η 28χρονη περυσινή Playmate Kennedy Summers."Μου αρέσει πολύ. Ξυπνάω και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζω ότι θα έχω χρήματα για να πληρώσω το νοίκι μου", ανέφερε το μοντέλο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης, την περασμένη Τετάρτη ενώ φωτογραφιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή στο Λος Άντζελες.

Γεννημένη στο Βερολίνο, κόρη στρατιωτικού, μεγάλωσε στη Βιρτζίνια και σπούδασε ανθρωπολογία στο Mary Baldwin College. Μετά από το κολλέγιο , μετακόμισε στο Μιλάνο και στη συνέχεια την Ασία, για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Στη συνέχεια , γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή στο Κουρασάο αλλά μετά από 2,5 χρόνια αναζήτησε κάτι νέο και έστειλε κάποιες φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του Playboy. Γρήγορα την κάλεσαν για φωτογράφηση, πόζαρε ως "Μις Δεκέμβριος" το 2013 και την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε Playmate.

Somewhere in #Paris💋

A photo posted by Kennedy Summers (@misskennedys) on

There's no such thing as perfect💕. Shot by @joelfloraphoto

A photo posted by Kennedy Summers (@misskennedys) on

Σύμφωνα με το Business Insider, της ζήτησαν να εμφανιστεί σε ένα συνέδριο για χρηματοοικονομικά, πριν από μερικούς μήνες. Ενόψει της εκδήλωσης, οι διοργανωτές της προσέφεραν δωρεάν μαθήματα για τις συναλλαγές μετοχών.

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι σε μια καλή μέρα μπορεί να βγάλει περίπου 600 δολάρια. Υπήρξαν ωστόσο και μέρες που έχασε 1300 δολάρια.

Η 28χρονή καταλήγει ότι έμαθε γρήγορα καθώς είναι εγγονή τραπεζίτη.

Sky above me, earth below me, fire within me🔥

A photo posted by Kennedy Summers (@misskennedys) on

No matter what you say about it, there is always that which you can't🌊

A photo posted by Kennedy Summers (@misskennedys) on