«Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία»: 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Capital Link

«Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία»: 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Capital Link
O κ. Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, ο κ. C. Dean Metropoulos, Chairman & CEO, Metropoulos & Company, κ. Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων
O κ. Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, ο κ. C. Dean Metropoulos, Chairman & CEO, Metropoulos & Company, κ. Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων
Capital Link

Η Capital Link με ιστορικό 20 ετών και εμπειρία στο χώρο των Επενδυτικών Σχέσεων & Επικοινωνίας καθώς και στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου Επενδυτικών και Ναυτιλιακών συνεδρίων σε Αθήνα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με τη δημιουργία του μηχανισμού «Capital Link CRSinGreece».

Φέτος, με όχημα μια νέα αντίληψη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, και τη μεγιστοποίηση της προβολής ώστε να διαφαλιστεί ότι η επιχειρηματική επιτυχία θα παράγει ακόμη περισσότερη αξία και όφελος για την κοινωνία, και με αφορμή το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία» που έλαβε χώρα στις 25 Ιουνίου στο Hilton, το CRSinGreece παρουσίασε και ανέδειξε τους τρόπους ενίσχυσης της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας μέσω της στήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν να προσφέρει στους Συνέδρους και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες, έναν πρακτικό και χρηστικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους καθώς και παρουσίασης των σημαντικών επαφών που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Στο πάνελ του Συνεδρίου συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη παρουσία στο χώρο των επενδύσεων. Παράλληλα, η Capital Link καλωσόρισε πολλές νεοφυείς εταιρείες που συμμετείχαν στο Συνέδριο αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία και τη σημασία της υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.

Ανάμεσά τους, ο Παύλος Τσίμας, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Έκδοσης της HuffPost Greece που συντόνισε την ενότητα «Ελληνικές Επιχειρήσεις & Επιχειρηματικότητα», και η Σοφία Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Έκδοσης της HuffPost Greece και παρουσιάστρια της εκπομπής 360° στο κανάλι Alpha η οποία συντόνισε την ενότητα «Καθοδηγώντας την Επόμενη Γενιά Επιχειρηματιών».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το «2015 Capital Link CSR Leadership Award» απονεμήθηκε στον Έλληνοαμερικανό επιχειρηματία. C. Dean Μetropoulos. Ο κ. Μetropoulos, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metropoulos & Company, είναι ένας αναγνωρισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο επενδυτής ιδιωτικών κεφαλαίων (Private Equity), ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 82 εξαγορές κατά τη διάρκεια της 28 ετών επενδυτικής του καριέρας. Στη συνέχεια έγινε περιζήτητος ως partner και co-investor, από άλλες διεθνείς επενδυτικές εταιρείες, κρατικά επενδυτικά ταμεία και διεθνείς τράπεζες, εξαπλώνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Αμερική, στην Ευρώπη, στον Καναδά και στο Μεξικό.

Δημοφιλή