ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/07/2015 08:37 EEST | Updated 16/07/2015 11:30 EEST

Η Ραχήλ δείχνει το τατουάζ της στην κάμερα του Bloomberg και δηλώνει: "Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη"

Αφιέρωμα στην Ραχήλ Μακρή κάνει το πρακτορείου Bloomberg κάνοντας μια βόλτα στην Αθήνα μαζί της. Τίτλος του βίντεο στο οποίο μιλάει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι «Η πολεμίστρια-βουλευτής στρέφει την οργή της στον Τσίπρα» .

Σε αυτό δείχνει στην κάμερα το τατουάζ που έχει στον καρπό της και το οποίο αποτελεί προσομοίωση της περικεφαλαίας που φορούσε ο Λεωνίδας και οι υπόλοιποι Σπαρτιάτες στη Μάχη των Θερμοπυλών, λέγοντας πως συμβολίζει τον αγώνα, το κουράγιο και το ότι δεν τα παρατά ποτέ, το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται.

«Νοιάζομαι για το μέλλον του ελληνικού λαού, για το μέλλον των παιδιών μου και το μέλλον της χώρας μου. Αυτό δεν είναι θέμα μόνο των μελών του Κοινοβουλίου» δηλώνει η ίδια.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε «να πει “όχι” σε αυτό τον εκβιασμό. Ξέρω ότι εκβιάστηκε», ενώ δεν διστάζει να δείξει και στην κάμερα του αμερικανικού δικτύου την ανάρτησή της στο Facebook για τον Iωάννη Καποδίστρια, πληροφορώντας τους πως ήταν ο πρώτος κυβερνήτης του νέου ελληνικού κράτους και πως είχε δηλώσει: «Προτιμώ τον θάνατον παρά να απατήσω λαόν εμπιστεύσαντα την τύχη του εις την αφοσίωσίν μου».

ΠΗΓΗ: bloomberg.com