Νέα Υόρκη: 30χρονη που είχε ξεφύγει από κλειστή εβραϊκή κοινότητα αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό

Νέα Υόρκη: 30χρονη που είχε ξεφύγει από κλειστή εβραϊκή κοινότητα αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό
Facebook

Μια 30χρονη γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει από την κλειστή ορθόδοξη εβραϊκή κοινωνία στην οποία μεγάλωσε, αφαίρεσε την ζωή της πέφτοντας από ταράτσα δημοφιλούς μπαρ στο Μανχάταν.

Η Faigy Mayer είχε απαρνηθεί την αυστηρή Χασιδική εβραϊκή θρησκεία της οικογενείας της, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους γονείς και τους συγγενείς της. Η ίδια είχε επιλέξει να ζήσει σύμφωνα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως πολλοί ορθόδοξοι Εβραίοι, και είχε δημιουργήσει μια εφαρμογή που βοηθά όλους όσους είχαν ξεφύγει από την Χασιδική κοινότητα.

Σύμφωνα με το New York Post, πάλευε για χρόνια με την μανιοκατάθλιψη και προσπαθούσε να ξεπεράσει την απόρριψη της οικογενείας της.

Στις 21 Ιουλίου, η ίδια ανέβηκε στο 230ο όροφο κτιρίου στην περιοχή Flatiron στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται γνωστό μπαρ, σκαρφάλωσε ένα μικρό τούβλινο τοίχο και έπεσε στο κενό, παρά τις προσπάθειες του μπάρμαν να την σώσει.

Προηγουμένως, είχε δημοσιεύσει οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Η οικογένειά μου αρνείται να με αφήσει να έχω αυτές τις παιδικές φωτογραφίες επομένως το ότι βρήκα αυτές τις φωτογραφίες ήταν τέλειο».

Δημοφιλή