ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/07/2015 10:05 EEST

Τράπεζες: Λιγότερες ουρές και μικροεκνευρισμούς κατέγραψε η HuffPost Greece

HuffPost Greece

Μειωμένες είναι πλέον οι ουρές στα τραπεζικά υποκαταστήματα, ωστόσο ο εκνευρισμός δεν λείπει. H HuffPost Greece, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί.

Συγκεκριμένα οι ουρές ήταν σημαντικά μικρότερες κατά το παρελθόν και αφορούσαν μόνο τα γκισέ των τραπεζών και όχι τα ΑΤΜ.

Ουρές παρατηρήθηκαν μόνο στα υποκαταστήματα της Εθνικής, όπου και καταβάλλονταν συντάξεις και αυτές μέχρι τις 8:30 καθώς μετά όσοι περιμέναν στις ουρές μπήκαν μέσα, ενώ σε Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank η κατάσταση που επικρατούσε ήταν φυσιολογική.

Η συντριπτική πλειοψηφία των όσων στάθηκαν στις ουρές ήταν άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, καθώς αρκετοί από αυτοί δεν έχουν κάρτα ανάληψης αν και ορισμένοι έχουν κάνει τις σχετικές αιτήσεις και περιμένουν να τους αποσταλούν.

Ο μικροεκνευρισμός βέβαια δεν έλειψε. Όπως έλεγαν στα διάφορα πηγαδάκια τα χρήματα δεν φτάνουν παρά μόνο για τα πάγιά τους έξοδα.

Επίσης αυτό που ανέφεραν ότι πως ήθελαν σηκώσουν απευθείας και τα 300 ευρώ του ορίου, προκειμένου να αποφύγουν να πηγαινοέρχονται κάθε μέρα στις τράπεζες.