Τράπεζες

Ο Πιερ Ουνς προειδοποιεί ότι το δημόσιο χρέος αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την οικονομία. «Οι πολιτικοί μας δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούμε να αντέξουμε».
Η Εθνική Τράπεζα, που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, διαμορφώνει μία νέα εταιρική ταυτότητα: Συνδεσιμότητα, Προσβασιμότητα, απλότητα και διαρκής Καινοτομία.
Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε ότι η νεκροψία για τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου του Layman μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ μήνες.
Η πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα, είναι ένα από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι συλληφθέντες.
Ο εξαιρετικός κατάλογος και η έκθεση «άνδρα πολύτροπον» που συνοδεύει έχει να κάνει με μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της οικονομικής - και όχι μόνο - ζωής του τόπου.
Αναμίχθηκε σε πολλά επιχειρηματικά εγχειρήματα, μεταξύ των οποίων στην ίδρυση της εταιρίας επενδύσεων RIT Capital Partners.
Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) παρουσίασε τα στοιχεία για την περίοδο 2019-2022.
Η κατηγορούμενη συστηνόταν ως δικηγόρος, απασχολούμενη σε συμβολαιογραφικό γραφείο του κέντρου της Αθήνας.
Διαφορά δισεκατομμυρίων ευρώ για την αξία της εταιρείας στις αποτιμήσεις που κάνουν οι δύο πλευρές.
Σήμερα, οι πολίτες προσδοκούν αξιόπιστη ενημέρωση και απονομή της δικαιοσύνης, αλλά παραπληροφόρηση και κακοδικίες ακόμη επιβιώνουν.