ΔΙΕΘΝΕΣ
10/08/2015 13:32 EEST | Updated 10/08/2015 15:34 EEST

Βρετανία: Το βίντεο με το «φάντασμα» πάνω από την κούνια ενός μωρού

youtube

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι στην Βρετανία όταν είδε όσα κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν το μωρό τους.

Όπως μεταδίδει η Mirror, το βίντεο δείχνει ένα μυστηριώδες λευκό φως να βρίσκεται πάνω από την κούνια του μωρού το οποίο στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Ο 32χρονος Jonathan Murphy, μίλησε στην Mirror για το περιστατικό. Όπως είπε ο ίδιος είχε ανέβει στο δωμάτιο για να τσεκάρει εάν είναι καλά το μωρό του, όταν ο ίδιος αντίκρισε το λευκό φως.

Αμέσως κατέβηκε κάτω και μαζί με την 22χρονη σύντροφό του Victoria Snowdon παρακολούθησαν το βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα που βρισκόταν στο δωμάτιο του μωρού. Και οι δύο επιβεβαίωσαν αυτό που είχε δει ο Jonathan. Ένα λευκό φως είχε κάνει την εμφάνισή του πάνω από το μωρό.

Όπως ανέφερε ο μπαμπάς του μωρού, η πρώτη σκέψη που έκανε ήταν ότι πρόκειται για φάντασμα.

«Ξέρω ότι ακούγεται λες και πρόκειται για αστείο αλλά είναι ανεξήγητο. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να ήταν. Εκείνη την ώρα δεν περνούσαν καθόλου αυτοκίνητα».

Όπως ανέφεραν φοβήθηκαν και οι δύο από το περιστατικό. Η σύζυγός του βέβαια ανέφερε ότι το μυστηριώδες φως δεν ξανάκανε την εμφάνισή του στο σπίτι.

«Ποτέ δεν πίστευα σε φαντάσματα ή οτιδήποτε. Δεν έχω καμία ιδέα του τι μπορεί να ήταν», ανέφερε η σύζυγος του Jonathan.

Δείτε το βίντεο

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost