ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/08/2015 16:32 EEST | Updated 12/08/2015 18:41 EEST

Θεοδωράκης: Πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

sooc

Βολές κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση και να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου.

«Θεωρούμε ότι παραβιάζει το Σύνταγμα και δεν ασκεί τα καθήκοντά της» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε ότι «θα πρέπει η Βουλή το Σεπτέμβριο σε ολομέλεια να αποφασίσει εάν θα έχει Πρόεδρο της Βουλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Αναφορικά με την επικείμενη ψηφοφορία, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι οι βουλευτές του Κινήματος επιβεβαίωσαν την παλαιότερη απόφασή τους ότι η χώρα πρέπει να κρατηθεί στην Ευρώπη και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση αλλά ψηφίζει τη συμφωνία που φέρνει ο Πρωθυπουργός γιατί θα μας κρατήσει στο κέντρο της Ευρώπης.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο διαφοροποίησης βουλευτών κατά την αυριανή διαδικασία στην Ολομέλεια της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μία ενιαία κατεύθυνση και η απόφαση των βουλευτών είναι ότι θα κινηθούμε όλοι σαν μία γροθιά».

Sponsored Post