ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/08/2015 13:47 EEST | Updated 13/08/2015 14:10 EEST

Τα «καρέ» της Βουλής. Ο...ματιασμένος Τσκαλώτος και ο ξεκαρδιστικός Σταθάκης, οι εκνευρισμένες κυρίες και οι αθλητικές εφημερίδες

Πάντοτε οι συνεδριάσεις στη Βουλή, είτε σε επίπεδο επιτροπών είτε σε επίπεδο Ολομέλειας, έχουν ένα ιδιαίτερο...παραπολιτικό ενδιαφέρον. Τα πηγαδάκια μεταξύ βουλευτών δίνουν και παίρνουν ενώ οι φωτογράφοι «συλλαμβάνουν» συχνά τους βουλευτές σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές που καταδεικνύουν συχνά και τη διάθεσή τους.

Κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών επί της νέας συμφωνίας μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών, αυτά τα ξεχωριστά «καρέ» ήταν άφθονα. Όπως για παράδειγμα η εμφανής κόπωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος ήταν ή πολύ κουρασμένος ή...ματιασμένος αφού χασμουριόταν συνέχεια ή τα γέλια του Γιώργου Σταθάκη ο οποίος κατάφερε να παρασύρει και τον υπουργό Οικονομικών. Πάντα σοβαρή και εμφανώς οργισμένη ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ εκτός εαυτού φαίνεται να βγήκε κάποια στιγμή και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο δε αγαπημένος των ΜΜΕ, Γιάνης Βαρουφάκης ήταν αρκετά..σεμνός σήμερα, κάνοντας μια safe ενδυματολογική επιλογή σε πουκάμισο ενώ όπως και η ΠτΒ εμφανίστηκε απορροφημένος από τη συζήτησή του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος στα έδρανα της Βουλής εμφανίστηκε μάλλον βλοσυρός και προβληματισμένος. Πάντως μην νομίζετε πως όλοι διάβαζαν σήμερα το κείμενο του νέου μνημονίου. Κάποιοι επέλεξαν αθλητικές εφημερίδες και άλλοι μελετούσαν τον κατάλογο με τους βουλευτές της βουλής, επιδιδόμενοι προφανώς στη γνωστή...αριθμητική των εδρών.

Photo gallery Βουλή See Gallery