ΔΙΕΘΝΕΣ
17/08/2015 06:04 EEST | Updated 17/08/2015 06:32 EEST

Αυτός ο Αυστραλός γέννησε την κόρη του

Ένας άνδρας ονόματι JK Kearns από την Μελβούρνη αποφάσισε να γεννήσει ο ίδιος το δεύτερο παιδί του, όταν η σύντροφός του, Zu White, παρουσίασε επιπλοκές κατά την γέννηση του γιου τους.

Ο Kearns γεννήθηκε γυναίκα όμως ένιωθε χρόνια δυσφορία στο ίδιο του το σώμα. Σύντομα πήρε την απόφαση να μεταβεί στο φύλο στο οποίο πάντοτε ένιωθε ότι ανήκε όμως, προτού προχωρήσει στην αλλαγή φύλου, εκμεταλλεύτηκε το δώρο που του είχε χαρίσει η φύση: την δυνατότητα να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

«Νιώθω προνομιούχος που δημιούργησα μια ζωή. Οποιοσδήποτε γεννά ένα άνθρωπο θα γίνει μάρτυρας του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα θαύμα», δήλωσε ο Kearns, προσθέτοντας ότι παρόλο που η εγκυμοσύνη ήταν επίπονη, η στιγμή της γέννας ήταν όμορφη.

Μετά την γέννηση της κόρης του ο άνδρας προχώρησε στην αλλαγή φύλου που πάντοτε επιθυμούσε. Την μετάβασή του κατέγραψε με την κάμερά της μια καλλιτέχνης από την Αυστραλία ονόματι Alison Bennett, η οποία αποτύπωσε την μεταμόρφωση του Kearns μέσα από μια σειρά πορτρέτων.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με το δίκτυο Buzzfeed, ο άνδρας και η σύντροφός του εξήγησαν στα παιδιά τους πως το ένα ήρθε στον κόσμο από την κοιλιά της μαμάς και το άλλο από την κοιλιά του μπαμπά.