ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/08/2015 08:18 EEST | Updated 07/03/2016 15:56 EET

Γυναίκα κατηγορεί τον Ρόουζ για βιασμό

Chicago Bulls' Derrick Rose looks away during Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Milwaukee Bucks Saturday, April 25, 2015, in Milwaukee.
ASSOCIATED PRESS
Chicago Bulls' Derrick Rose looks away during Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Milwaukee Bucks Saturday, April 25, 2015, in Milwaukee.

Mία ιστορία που έχει συγκλονίσει τον κόσμο του NBA ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μία γυναίκα ισχυρίζεται πως πριν από δυο χρόνια ο Ντέρικ Ρόουζ μαζί με φίλους του την νάρκωσαν και την βίασαν παρά τη θέληση της.

Γιατί καθυστέρησε τόσο καιρό να κάνει μήνυση; Ας πάρουμε την ιστορία, όπως την αποκαλύπτει το tmz, από την αρχή.

Όπως ισχυρίζεται πάντα η γυναίκα, είχε σχέση με τον Ρόουζ από το 2011 μέχρι και το 2013. Κατά τη διάρκεια των επαφών τους, ο Ρόουζ την πίεζε να κάνει ομαδικό σεξ με τους φίλους του, με αγνώστους και διάφορες ακόμα πράξεις που η ίδια αρνήθηκε να πραγματοποιήσει.

Αρκετούς μήνες αργότερα, η γυναίκα καταγγέλλει πως όταν πήγε στο σπίτι του αστέρα των Bulls τις έδωσαν ένα ναρκωτικό με σκοπό να την βιάσουν. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, όμως αργότερα ο Ρόουζ και οι φίλοι του μπήκαν στο σπίτι της και την βίασαν!

Ο λόγος που δεν έκανε μήνυση αμέσως ήταν γιατί ντρεπόταν και πως πίστευε πως κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά.

Θέση για τα όσα λέγονται δεν έχει πάρει ακόμα ο παίκτης, ενώ το tmz έψαξε την γυναίκα η οποία δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση.

Τι απαντά η πλευρά του Ρόουζ στις κατηγορίες

Λίγες ώρες αργότερα το tmz ήρθε σε επικοινωνία με την δικηγόρο του Ρόουζ η οποία δήλωσε: "Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις Αρχές πως θα κάνουν τη δουλειά τους και θα αγνοήσουν τα όσα λέγονται. Είναι ολοφάνερο πως γυναίκα προσπαθεί να βλάψει έναν γνωστό και επιτυχημένο αθλητή".

Όσον αφορά το αν γνώριζε την γυναίκα ο Ρόουζ, είπε: "Είχαν απλά ερωτική σχέση για δυο χρόνια, τίποτα παραπάνω".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα κάνει ότι μπορεί για να βγάλει χρήματα από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: Sport24.gr