Η Grumpy Cat απέκτησε ομοίωμα στο Madame Tussauds και άλλα 4 πράγματα που μάθαμε αυτή την εβδομάδα

Η Grumpy Cat απέκτησε ομοίωμα στο Madame Tussauds και άλλα 4 πράγματα που μάθαμε αυτή την εβδομάδα
Youtube

Ξεχάστε τις εγκυκλοπαίδειες και τις επισκέψεις στην βιβλιοθήκη. Η πραγματική γνώση βρίσκεται στις ιστοσελίδες του διαδικτύου. Ή ίσως και όχι. Εμείς πάντως λατρεύουμε να διαβάζουμε άχρηστες χρήσιμες ειδήσεις στο διαδίκτυο και να αφηγούμαστε ότι μάθαμε στους φίλους μας. Ευτυχώς, υπάρχει η υπηρεσία VDSL του OTE που, με τις ασύλληπτες ταχύτητες που προσφέρει, μας επιτρέπει να περνάμε ατελείωτες ώρες σερφάροντας γρήγορα.

1. Οι γάτες αγαπούν να πιάνουν αντικείμενα στον αέρα όσο οι σκύλοι

Μεγαλώσαμε βλέποντας στην τηλεόραση ενθουσιασμένα λαμπραντόρ να παίζουν φρίσμπι με τα αφεντικά τους και γάτες να αδιαφορούν πλήρως στα καλέσματα των ανθρώπων. Αυτή η γάτα όμως αποδεικνύει πως τα αιλουροειδή απολαμβάνουν εξίσου αυτά τα παιχνίδια.

Πηγή: Viral Nova

2. Ένα σύννεφο από μπαλόνια άλλαξε την οπτική των Λονδρέζων

Ένας Γάλλος καλλιτέχνης ονόματι Charles Petillon τοποθέτησε ένα σύννεφο από άσπρα μπαλόνια στην οροφή του Covent Garden στο Λονδίνο προκειμένου να αλλάξει τον τρόπο που παρατηρούν οι άνθρωποι το περιβάλλον τους. Όπως είπε ο ίδιος, πολλές φορές προχωράμε αδιαφορώντας για τα πράγματα που μας περιβάλουν, γεγονός που προσπάθησε να αλλάξει με αυτή την κίνηση. Φαίνεται πως ο κύριος Petillon δεν είχε σύνδεση OTE VDSL και δεν ξέρει πως είναι να απολαμβάνεις το σερφάρισμα σε απίστευτες ταχύτητες.

Πηγή: Laughingsquid

3. Tα καπιμπάρα είναι καλοί σκυλοκηδεμόνες

Αυτά τα ορφανά κουτάβια μεγαλώνουν στα έμπειρα χέρια πόδια αυτού του υδρόχοιρου. Το τρωκτικό φροντίζει και πειθαρχεί τα μικρά τετράποδα με τρόπο που μόνο μια ελληνίδα μάνα θα μπορούσε.

Πηγή: Viral Nova

4. Η Grumpy Cat απέκτησε ομοίωμα στο Madame Tussauds

Η κατσούφα γάτα του διαδικτύου πήρε μια θέση στο θρυλικό μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα. Αυτή η είδηση αξίζει τουλάχιστον 50 share στο διαδίκτυο, καθώς και ατελείωτο σπαμάρισμα στο inbox των φίλων μας. Ευτυχώς που υπάρχει το VDSL του OTE για να διαμοιραζόμαστε συνδέσμους διαδικτυακά στο άψε σβήσε.

Πηγή: Laughingsquid

5. Τα κόργκι έχουν ιδιαίτερη σχέση με το νερό

Αυτό το σκυλί μπορεί μεν να λατρεύει το νερό, σιχαίνεται όμως να βρέχεται με το λάστιχο. Δείτε το απίστευτο παιχνίδι που κάνει με το αφεντικό του που προσπαθεί να γεμίσει την πισίνα του.

Πηγή: Viral Nova

Δημοφιλή