Με εκπλήξεις η λίστα του Champions League

Με εκπλήξεις η λίστα του Champions League
Sport24gr

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε για την λίστα των παικτών του Champions League, με τους Μανιάτη, Βούρο, Πουλίδο και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα να είναι μέσα. Εκπλήξεις με όσους άφησε εκτός.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να δηλωθούν για την φάση των ομίλων του Champions League και από τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τους Νταβίδ Φουστέρ και Τζίμι Ντουρμάζ, αντίθετα συμπεριέλαβε στην λίστα τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός έμοιαζε -και ήταν- φευγάτος όλο το καλοκαίρι, ωστόσο δεν βρήκε ομάδα και με τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης (κουβαλάει τιμωρία 2 αγωνιστικών από πέρσι), ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να έχει μια έξτρα λύση ενός πιο "ψημένου" κεντρικού μέσου.

Ο Γιάννης Μανιάτης αν και είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος 100%, συμπεριλήφθηκε επίσης στις επιλογής του 38χρονου τεχνικού, όπως και ο νεαρός Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος θα είναι ο 4ος στόπερ στην Ευρώπη.

Μέσα είναι και ο Άλαν Πουλίδο, ακόμη κι αν μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ κανονικά βρίσκονται στην λίστα και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της τελευταίας στιγμής, Ιντέγιε Μπράουν και Ερνάνι.

Σίγουρα η απόφαση του Μάρκο Σίλβα για τον Νταβίδ Φουστέρ θα συζητηθεί, ενώ η απόφαση να "κοπεί" ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν αποκλείεται να συνδέεται με την περίπτωση να αποχωρήσει ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ, με πιθανότερο προορισμό το τουρκικό πρωτάθλημα (οι μεταγραφές εκεί κλείνουν στις 5 Σεπτεμβρίου).

Αναλυτικά η λίστα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην UEFA:

Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο, Καπίνο

Αμυντικοί: Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Μέσοι: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς

Επιθετικοί: Σεμπά, Φινμπόγκασον, Ιντέγιε, Πάρντο, Πουλίδο, Ερνάνι

Λίστα Β: Χουτεσιώτης, Λάτσι, Σάλιακας.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή