ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/09/2015 10:00 EEST | Updated 03/09/2015 10:00 EEST

Στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού μέλη της «Δράσης»

Sooc

Στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη θα σταθεί και σε αυτές τις εκλογές ο Θόδωρος Σκυλακάκης και η «Δράση».

Με απόφαση της Κεντρικής της Επιτροπής που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία (82,8%), η Δράση αποφάσισε να στηρίξει το Ποτάμι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ενθαρρύνοντας να μετέχουν στα ψηφοδέλτιά του και νέοι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και συμβολικά ο Πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης. Ταυτόχρονα και τα άλλα στελέχη της Δράσης -πλην των υποψηφίων- θα ενταχθούν ενεργά και θα συμμετάσχουν στην εκλογική προσπάθεια του Ποταμιού.

Η Δράση πιστεύει ότι η χώρα θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο μόνο αν σχηματιστεί η ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πολύ πιο φιλόδοξο από την συμφωνία με την ΕΕκαι θα στηρίζεται σε δύο άξονες.

Ο πρώτος αφορά στην μείωση των φόρων και των δαπανών του κράτους για να αφεθεί χώρος στον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, και ο δεύτερος στην αποκομματικοποίηση και στον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Για την δράση, η στήριξη αυτή μπορεί να οδηγήσει και σε οργανική συμμετοχή της στο Ποτάμι, εφόσον αυτό αποφασιστεί από το Συνέδριο της Δράσης και υπάρχουν οι προς τούτο αναγκαίες προϋποθέσεις.