ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/09/2015 11:16 EEST | Updated 05/09/2015 13:48 EEST

Κυβερνητικό πρόγραμμα και ψηφοδέλτια στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Sooc

Ολοκληρώθηκε η κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο της ήταν το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, βασικά σημεία του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει την Κυριακή το βράδυ σε ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ προς τους παραγωγικούς φορείς. Η εξέταση των ψηφοδελτίων, για την τελική σύνθεσή τους, αναμένεται να συνεχιστεί έως το βράδυ.

Παρών και ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίο με ένα γραπτό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό αποδέχθηκε την τελευταία θέση στη λίστα για την εκλογική περιφέρεια της Αττικής.

Ο κ. Μητρόπουλος επανέλαβε και σήμερα, Σάββατο, αναφερόμενος στην φορολογική υπόθεση ότι είναι μία υπόθεση 16 ετών και ότι σε γενικές γραμμές έχει λυθεί το ζήτημα παρά κάποιες ατέλειες σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάποιος λόγος ουσιαστικός ο οποίος να οδηγεί σε αυτή την σπίλωση και τον αποκλεισμό μου».

Ο Νίκος Βούτσης από την πλευρά του σημείωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα εκκρεμοτήτων σε ό,τι αφορά στο οικονομικό ζήτημα αλλά σε πολιτικό και ανέφερε ότι έχει γίνει μία αποδόμηση από τον Φλεβάρη με τις παρεμβάσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε διαφορετική από τη γραμμή από εκείνη του κόμματος με τον Αλέκο Φλαμπουράρη να σημειώνει όρτι δεν πρόκειται για πολιτικό ζήτημα αλλά ζήτημα άλλου θέματος το οποίο παραμένει ανοιχτό.