ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/09/2015 03:48 EEST | Updated 07/09/2015 14:37 EEST

Οι καραμπόλες στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Η Μακρή στην Αττική και η πρωτοκαθεδρία της Κωνσταντοπούλου στην Α' Αθηνών

sooc

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να βάζει υποψηφιότητα στη Β' Πειραιά όπου είχε διαρκή παρουσία ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά ετών αλλά στην εκλογική περιφέρεια Αττικής.

Στην Αττική τοποθετείται η Ραχήλ Μακρή, αν και σε μη εκλόγιμη - όπως όλα δείχνουν- θέση ενώ εκτός μένει ο Αλέκος Καλύβης. «Στηρίζω τη Λαϊκή ενότητα χωρίς να συμμετέχω στα ψηφοδέλτιά της. Προέχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε ψύχραιμα μετά τις εκλογές», δήλωσε ο ίδιος σχετικά.

Στην Β’ Αθήνας υποψήφιοι είναι οι: Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη και ο Κώστας Ήσυχος.

Στην Α’ Αθηνών την πρώτη θέση έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθούν οι Μαρία Μπόλαρη και η Δέσποινα Σπανού.

Στην Α’ Πειραιά τοποθετήθηκε ο Στάθης Λεουτσάκος, στο Ηράκλειο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και στη Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.

Όπως τονίζει και η ίδια η Λαϊκή Ενότητα στις λίστες των ψηφοδελτίων είναι έντονη η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.