Ο Jason Bourne επέστρεψε: Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Matt Damon από τα γυρίσματα

Ο Jason Bourne επέστρεψε: Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Matt Damon από τα γυρίσματα
Wikipedia

Ναι κυρίες και κύριοι, είναι επίσημο: O Bourne είναι και πάλι κοντά μας.

Σχεδόν μία 10ετία από την τελευταία φορά που ο Matt Damon έπαιξε τον Jason Bourne στη διάσημη σειρά ταινιών κατασκοπείας, ο ηθοποιός θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2016, για να υποδυθεί για άλλη μια φορά τον ρόλο που σημάδεψε την καριέρα του.

Ο Damon επιβεβαίωσε τον περασμένο Νοέμβριο πως θα εμφανιστεί στην νέα ταινία «Bourne», χάρη όμως στον παραγωγό Frank Marshall, ο οποίος ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα, η συγκεκριμένη είδηση είναι πλέον πιο επίσημη και από επίσημη.

Στη φωτογραφία ο Matt Damon, γυμνός από τη μέση και πάνω, φαίνεται πως έχει περάσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο τελευταία, ενώ τυλίγει επιδέσμους γύρω από τις γροθιές του. Θα μας ενδιέφερε πολύ να μάθουμε τι σκηνή γύριζε εκείνη την ώρα, κάτι μας λέει ωστόσο πως θα πρέπει να περιμένουμε.

Η ταινία -η οποία δεν έχει ακόμα όνομα- θα είναι η πέμπτη της σειράς «Bourne» και αναμένεται στους κινηματογράφους παγκοσμίως μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ξέρουμε, ωστόσο, πως ο Vincent Cassel έχει αναλάβει τον ρόλο του «κακού» και πως η Julia Stiles θα επανέλθει στον ίδιο ρόλο που κρατούσε στις πρώτες τρεις ταινίες. Επίσης, ο Tommy Lee Jones θα υποδύεται έναν αξιωματούχο της CIA και η Alicia Vikander θα είναι η πρωταγωνίστρια στο πλευρό του Damon. Όσο για την κεντρική ιστορία της ταινίας, το Forbes έχει αποκαλύψει πως θα έχει κάποια σχέση με την όλη υπόθεση διαρροών του Edward Snowden.

Μας αρέσει ήδη.

Δημοφιλή