Κωνσταντοπούλου: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το Μαξίμου

Κωνσταντοπούλου: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το Μαξίμου
Sooc

Σκληρή γλώσσα εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποίησε η πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε απογοητευτικό το debate, και ερωτηθείσα για το πώς αισθάνεται που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους και εχθρούς, απάντησε ότι θεωρεί τιμή της να την εχθρεύονται για όσα με συνέπεια πράττει και υποστηρίζει.

Σχολιάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι δεν επέδειξε συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις του και ότι το κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύστημα Μαξίμου με την ψευδεπίγραφή ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης συμπλήρωσε ότι οι επιλογές Τσίπρα, αποτέλεσαν μια τραυματική εμπειρία που ενέχει προδοσία απέναντι σε όσους πίστεψαν.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την έκπληξη της για τα ψηφοδέλτια που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας ως παράδειγμα την τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη ως πρώτου στο ψηφοδέλτιο της Α΄Αθηνών, για τον οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχει εκλεγεί ποτέ με σταυρό, για την τοποθέτηση επίσης ως πρώτου του κ. Τσακαλώτου στην Β’ Αθηνών, για την σειρά του κ. Μάρδα στο ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης, για τον οποίο είπε ότι είναι δοτός υπουργός και πρώην ΠΑΣΟΚ και για την παρουσία του κ. Δραγασάκη στην κορυφή του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Στο ερώτημα αν το παράκανε με την τυπολατρεία της, η κα. Κωνσταντοπούλου απάντησε πως ότι έλεγε στο παρελθόν, ακριβώς τα ίδια έλεγε και στο διάστημα που ήταν πρόεδρος της Βουλής. «Όσοι νόμιζαν ότι δεν θα ήμουν συνεπής στις θέσεις μου, δεν υπολόγισαν σωστά» τόνισε.

Δημοφιλή