ΔΙΕΘΝΕΣ
14/09/2015 13:41 EEST | Updated 14/09/2015 13:41 EEST

Θέλουν να απαγορεύσουν τη μίνι φούστα σε πόλη των ΗΠΑ επειδή δεν το εγκρίνει ο Θεός

daily sunny/Flickr

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά ακούγατε ότι απαγορευόταν οι μίνι φούστες σε πολιτεία των ΗΠΑ; Σίγουρα η απόφαση θα σας εξέπληττε και θα σας προκαλούσε αρκετά ερωτηματικά. Και όμως, μην σας φαίνεται παράξενο.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Ντάνβιλ στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, πρότεινε ακριβώς αυτό, όπως μεταδίδει η Independent. Την απαγόρευση δηλαδή της μίνι φούστας επειδή κάτι τέτοιο δεν θα το ενέκρινε ο Θεός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από περίπου τρεις βδομάδες το δημοτικό συμβούλιο πρότεινε την απαγόρευση των κοντών παντελονιών για τους άνδρες, τα οποία αποκαλύπτουν τα μποξεράκια.

«Είναι θέμα σεβασμού», τόνισε το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Ντάνβιλ, Φρανκ Γκούντμαν ο οποίος συμπλήρωσε: «Ποιος θα σας σεβαστεί εάν εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε τους εαυτούς σας».

«Νομίζω ότι είναι ασέβεια και ότι δίνει στην νεότερη γενιά μας λάθος εντύπωση», ανέφερε επίσης.

Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε ότι ποτέ δεν θα έδινε δουλειά σε κάποιον που περπατά στο δρόμο και με το χέρι μπροστά του κρατώντας το παντελόνι του.

«Προσευχήθηκα γι αυτό», τόνισε ακόμη το δημοτικό συμβούλιο.

Η απαγόρευση της μίνι φούστας προτάθηκε την περασμένη Τρίτη, όπως επισημαίνει η Independent, από μία δημοτική σύμβουλο την

Στέφανι Κέλεϋ, η οποία δικαιολόγησε την πρότασή της ότι δεν ήθελε να κατηγορηθούν για ευνοιοκρατία.