Προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του καταγγέλλει ο Φλαμπουράρης για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του καταγγέλλει ο Φλαμπουράρης για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος
sooc

Ως «λασπολογίες» χαρακτηρίζει ο τέως υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης το περιεχόμενο δημοσιεύματος του Πρώτου Θέματος σχετική με την εταιρία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ της οποίας είναι μέτοχος, και πήρε δουλειά 3,9εκατ. Ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,89 FM σχολίασε:

«(Η εταιρεία) το πήρε (το έργο) με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ένα-ενάμιση χρόνο...Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρίες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρίες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχία και υπέβαλα τα χαρτιά μου για την σύνταξη μου. Από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα...Όποια προσπάθεια σπίλωσης, γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό...».

Δριμεία κριτική στο "Πρώτο Θέμα" ασκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι «τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει πως «το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει τον ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει: «Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

Η ανακοίνωση της Διάτμηση ΑΤΕ

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση εταιρία «Διάτμηση ΑΤΕ», στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν έχει σχέση με την εταιρία από τις 26/01/2015, καθώς επίσης και ότι ο διαγωνισμός διενεργήθηκε στις 23/09/2014.

Δημοφιλή