ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/09/2015 19:07 EEST | Updated 20/09/2015 19:08 EEST

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στην επινίκια ομιλία, υποστηρίζοντας ότι αυτή η νίκη είναι νίκη του λαού. «Δώσαμε σκληρή και δύσκολη μάχη, αισθάνομαι δικαιωμένος» είπε, συμπληρώνοντας ότι ο λαός έδωσε «καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα».

«Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και αν συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα. Να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας» συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ολόκληρη 4ετία. Η εντολή είναι εντολή 4ετίας».

Ακόμα και όταν όλοι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα τόνισε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά έχουμε και στέρεο έδαφος, έχουμε προοπτική. Η ανάκαμψη δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό, αλλά μπορεί να έρθει».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι είναι εντολή να «ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα, τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Μας έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε. Θα κριθούμε στα επόμενα 4 χρόνια στο πόσο αποτελεσματικοί είμαστε.

Από αύριο ξεμπερδεύουμε με το παλιό».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. «Θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη. Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη...Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας. Για να μπορούμε μετά από 4 χρόνια να έχουμε μια ελλάδα πιο ισχυρή και πιο δίκαιη» τόνισε.