ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/09/2015 18:29 EEST | Updated 20/09/2015 18:30 EEST

Λαφαζάνης: Έρχεται μνημονιακός Αρμαγεδδών. Κωνσταντοπούλου: Αυτή η Βουλή δεν αντιπροσωπεύει άνω του 50% των πολιτών

Sooc

Από τη Δευτέρα την Ελλάδα περιμένει μνημονιακός Αρμαγεδδών, δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αφού ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και όσους συμμετείχαν στο εγχείρημα, λέγοντας ότι έδωσαν «ωραίο αγώνα», με μύριες δυσκολίες και χωρίς κανένα μέσο στήριξης και ότι αντιμετώπισαν επιθέσεις που πολλές φορές ήταν «κάτω από τη μέση».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, καθώς «ο αγώνας συνεχίζεται, και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη», καθώς «το δίκαιο είναι με το μέρος μας».

Η ΛΑΕ δεν κάνει πίσω, δεν θα οπισθοχωρήσει και δεν θα λιποτακτήσει, τόνισε, προσθέτοντας ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι υψηλοί και επίκαιροι για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. «Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση» υπογράμμισε.

Από πλευράς της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η Βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών και ότι πρόκειται για μια νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο τον λαό και την κοινωνία.

Συνεχίζοντας, είπε ότι η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση, «το 45,5% των συμπολιτών μας που απείχαν δεν θα έχει φωνή, όπως και το 6% που δεν εκπροσωπείται».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο λαός πρέπει να παλέψει για να ξαναέρθει στο επίκεντρο, να εκφραστεί και να ανασχέσει τα «μνημονιακά αντιδημοκρατικά σχέδια».

«Θα δοθούν αγώνες σε όλα τα πεδία και θα φέρουν γρηγορότερα τον λαό στην εξουσία» δήλωσε.