ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/09/2015 18:14 EEST | Updated 20/09/2015 18:14 EEST

Καμμένος: Είμαστε εγγυητές για το αύριο – Προχωράμε στην νέα διακυβέρνηση

sooc

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος ο οποίος ευχαρίστησε όσους στήριξαν τους ΑΝ.ΕΛ στις εκλογές και ανέφερε επίσης «ότι οι ΑΝ.ΕΛ θα είναι οι εγγυητές του αύριο».

«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν παρέχεται ασυλία και προχωράμε στην νέα μέρα. Με νηφαλιότητα με ενωμένους όλους τους Έλληνες προχωράμε στην νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο της έξοδο από την ύφεση και την ανεργία».

Ο κ. Καμμένος ανέφερε επίσης πως από αύριο το πρωί με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα Μνημόνια.

«Η ανάπτυξη θα έρθει. Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση. Η Ελλάδα ξεκινάει μία νέα μέρα τη Δευτέρα το πρωί μία νέα πορεία».

Ο Καμμένος επιτέθηκε επίσης με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των δημοσκόπων τους οποίους χαρακτήρισε ως «απατεώνες» και «δολοφόνους».

«Κάποιοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι επέμεναν ότι η διαφορά είναι στο 1,7%, αλλά επέμενα να προστατεύουν τους νταβατζήδες της μεταπολίτευσης» σημείωσε επίσης.

«Οι ΑΝ.ΕΛ θα είμαστε εγγυητές για το αύριο. Θα πρέπει να ξέρουν ότι τα πάρτι στη Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ τελειώσανε», κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.