ΔΙΕΘΝΕΣ
20/09/2015 17:52 EEST | Updated 23/09/2015 07:04 EEST

Υποδιευθύντρια σχολείου σε ραπ βίντεο με σεξ και ναρκωτικά: «Δεν ήξερα!»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η εμφάνιση της Έσθερ Άντλερ Ο Κιφ, υποδιευθύντριας του Southampton High School στις ΗΠΑ, σε βιντεοκλίπ ραπ τραγουδιού με βωμολοχίες, σεξ, κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, Άντλερ Ο Κιφ εμφανίζεται στην αρχή και το τέλος του βίντεο, του ράπερ J.R, στο οποίο συμμετέχει και ο Trey Songz. Η υποδιευθύντρια είχε προσληφθεί το 2010, με μισθό 125.000 δολαρίων, και υποδύεται μια γυναίκα η οποία αφήνει το σπίτι της στα χέρια του ράπερ ενώ φεύγει με τον σύζυγό της. Οι μόνες ατάκες της είναι «διασκεδάστε. Απλά θυμηθείτε, η ασφάλεια είναι εδώ». Αποδεικνύεται ότι η «ασφάλεια» είναι δύο γυναίκες που αμέσως μόλις απομακρυνθεί μπαίνουν μέσα και βγάζουν τα ρούχα τους. Ακολουθεί ξέφρενο πάρτι, με ημίγυμνες γυναίκες, αλκοόλ, ναρκωτικά και έντονη χρήση βωμολοχιών. Στο τέλος του βίντεο, η ίδια και ο σύζυγός της επιστρέφουν και το βρίσκουν...βομβαρδισμένο.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και δεν πέρασε πολύς καιρός πριν η παντρεμένη, με τρία παιδιά, γυναίκα, αναγνωριστεί από μαθητές του σχολείο, σύμφωνα με τη Southampton Patch. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του 27east, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε γνώση περί του περιεχομένου, των στίχων και του τίτλου του βίντεο («Βest Friend»)- και μάλιστα τονίζει ότι, εάν ήξερε, δεν θα συμμετείχε. Ωστόσο δεν διευκρινίζει ακριβώς πώς βρέθηκε στο βίντεο.