ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/09/2015 06:41 EEST | Updated 22/09/2015 06:41 EEST

Παπαδημούλης: Θέλει προσοχή στην επιλογή προσώπων στα κρίσιμα πόστα, έγιναν λάθη

Sooc

Χρειάζεται προσοχή στις επιλογές προσώπων στα κρίσιμα πόστα, «γιατί στην προηγούμενη περίοδο έγιναν λάθη», αλλά και «πολύ πιο αποφασιστικό μάνατζμεντ της κυβέρνησης και συλλογικότητα στο κόμμα», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Mega.

«Πρέπει να φτιάξουμε μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο και να μιλούν λιγότερο στα κανάλια», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ για το κόμμα είπε, εν όψει και του συνεδρίου, ότι θα δημιουργηθεί ένας ΣΥΡΙΖΑ «πραγματικά ενιαίος, δημοκρατικός, συλλογικός, όχι ομαδοποιήσεις, όχι μαγαζάκια, όχι κόμμα μέσα στο κόμμα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη νέα κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει αντιπρόεδρος.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η χώρα δεν έχει το περιθώριο να περιμένει και ότι «η νέα κυβέρνηση Τσίπρα με έναν ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο συνεκτικό, πολύ πιο ενωμένο και έναν Τσίπρα πολύ σίγουρο, πολύ πιο γειωμένο και προσγειωμένο καλείται να φέρει αποτέλεσμα".

Σε ό,τι αφορά στη Λαϊκή Ενότητα εκτίμησε ότι «αποδοκιμάστηκε πολύ ηχηρά η επιλογή της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ» , αλλά και ότι η επιλογή της δραχμής δεν έχει πολύ ισχυρά κοινωνικά ερείσματα.