ΔΙΕΘΝΕΣ
26/09/2015 11:41 EEST | Updated 26/09/2015 11:41 EEST

Σαουδάραβας πρίγκιπας κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων στο Μπέβερλι Χιλς

Kit_Leong via Getty Images
Los Angeles Sunset Cityscape, Griffin Observatory

Ένας 28χρονος Σαουδάραβας πρίγκιπας κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, με πολίτες να υποστηρίζουν πως ο ίδιος έχει εγκαταλείψει την χώρα.

Ο Majed Abdulaziz Al-Saud συνελήφθη την Τετάρτη, ύστερα από καταγγελίες πολιτών ότι μια αιμόφυρτη γυναίκα προσπαθούσε να αποδράσει από την πολυτελή έπαυλη που νοίκιαζε στο Μπέβερλι Χιλες. Λίγες ώρες νωρίτερα, μια γυναίκα είχε επισκεφτεί αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, κατηγορώντας τον Al-Saud για ασέλγεια εις βάρος της. Σύμφωνα με την Daily Mail, άλλες τέσσερις γυναίκες φέρεται να είναι θύματα του Σαουδάραβα, με τις αρχές να εκτιμούν πως ο αριθμός των θυμάτων θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οι γείτονες του Al-Saud, οι οποίοι εντόπισαν την αιμόφυρτη γυναίκα, εκτιμούν πως ο ίδιος έχει ήδη φύγει από την χώρα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

«Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται διαβατήριο για να φύγει από εδώ», δήλωσε μια κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, το Μπέβερλι Χιλς αποτελεί πόλο έλξης νεαρών γόνων πλούσιων οικογενειών από την Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, οι περισσότεροι έρχονται για τα πάρτι και τους αγώνες ταχύτητας με υπερπολυτελή αυτοκίνητα.