ΔΙΕΘΝΕΣ
01/10/2015 13:56 EEST | Updated 01/10/2015 14:04 EEST

Χιουμοριστικές «συμβουλές επιβίωσης» από το Twitter

Πώς είναι η εκπομπή του Bear Grylls; Καμία σχέση
lwpkommunikacio/Flickr
Πώς είναι η εκπομπή του Bear Grylls; Καμία σχέση

Η επιβίωση στην άγρια φύση αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα του τηλεοπτικού κοινού διεθνώς, όπως προκύπτει από τη δημοτικότητα εκπομπών όπως το Man Vs Wild, με τον Bear Grylls, αλλά και από την απήχηση που έχουν βιβλία με αυτό το αντικείμενο ακριβώς, από πραγματικά ειδικούς στον χώρο (μέλη των Ειδικών Δυνάμεων κλπ).

Η επιβίωση αποτελεί ένα μεγάλο και εξαιρετικά ευρύ κεφάλαια, που εκτείνεται από την άγρια φύση μέχρι τα αστικά περιβάλλοντα και τον επαγγελματικό χώρο. Βεβαίως, δεν λείπει και η χιουμοριστική διάσταση της όλης υπόθεσης, με «συμβουλές» οι οποίες κινούνται στη σφαίρα της σάτιρας και του χαβαλέ. Τέτοιου ύφους είναι στο Twitter ο λογαριασμός Survival Tips (@Funny_Truth), ο οποίος, με τη φωτογραφία του Bear Grylls (και τη διευκρίνιση πως πρόκειται για παρωδία και ότι δεν συνδέεται με την εκπομπή) στο προφίλ παρέχει στους ενδιαφερόμενους...συμβουλές επιβίωσης, που κυμαίνονται από το εντελώς αλλοπρόσαλλο μέχρι την απόλυτα... κοινή λογική.

Υπογραμμίζεται ότι το περιεχόμενο του λογαριασμού – όπως και του αντίστοιχου στο Instagram - αποτελεί προϊόν σάτιρας, και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να ληφθεί κυριολεκτικά/ στα σοβαρά.

«Όσο γρηγορότερα τρώτε, τόσο πιο πολύ βάρος βάζετε»

«Ο χυμός σταφυλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση έντονων ημικρανιών»

Κάποιες συμβουλές για άνδρες όσον αφορά στο πώς πρέπει να γίνεται μια ερώτηση σε μια γυναίκα.

Δεν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα αλλά ανησυχείτε για τα πνευμόνια σας; Μαύρο τσάι.

Πώς θα θυμάστε τα όνειρά σας: Μισό ποτήρι πριν και μισό μετά τον ύπνο. (Στάνταρ)

Πώς θα σταματήσετε τους καυγάδες

Πώς θα επιζήσετε από επίθεση αρκούδας

Πώς θα σταματήσετε τον λόξυγγα