Η πρώτη σκηνή από το «American Horror Story: Hotel» είναι εδώ και θα σας προκαλέσει εφιάλτες

Η πρώτη σκηνή από το «American Horror Story: Hotel» είναι εδώ και θα σας προκαλέσει εφιάλτες
youtube

Έχουμε δει τα στυλιζαρισμένα trailer και τις στημένες φωτογραφίες από το «American Horror Story: Hotel» αλλά, όπως πάντα, οι παραγωγοί κρατούν τις νέες σκηνές της σειράς καλά φυλαγμένες για την κατάλληλη στιγμή,.

Και αυτή η στιγμή ήρθε, επιτέλους, το βράδυ της Τρίτης. Κατά την προβολή του «Scream Queens», το τηλεοπτικό δίκτυο Fox έπαιξε, στο διάλειμμα των διαφημίσεων, ένα κλιπ διάρκειας 20 δευτερολέπτων από το πολυαναμενόμενο «Hotel». Είστε έτοιμοι;

Στο κλιπ βλέπουμε τον Wes Bentley στον ρόλο του οικογενειάρχη ντετέκτιβ John Lowe, λογικά λίγο μετά αφού έχει κάνει check-in στο Hotel Cortez για να ερευνήσει μια σειρά φρικαλέων φόνων. Η κάμερα, με τη γνωστή τεχνική που χρησιμοποιείται στα θρίλερ, ξεκινά με σταθερό ζουμ από την κορυφή του κρεβατιού και χαμηλώνει μέχρι να φτάσει κάτω από αυτό, όπου και βλέπουμε τον Max Greenfield -ο οποίος παίζει έναν τοξικομανή από το Hollywood με το όνομα Gabriel- να ουρλιάζει για βοήθεια.

Δεν βλέπουμε κάποιον χαρακτήρα από το υπόλοιπο καστ (Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Lily Rabe, Matt Bomer κλπ), αλλά κάτι μας λέει πως θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά-σιγά, τώρα που ξεκίνησε το πραγματικό τηλεοπτικό πρόμο. Το μόνο πρόβλημα, είναι πως δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει.

Το «American Horror Story: Hotel» θα κάνει πρεμιέρα στο FX την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.