Κατεβαίνει για πρόεδρος ο Άδωνις: Η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένσταση του

Κατεβαίνει για πρόεδρος ο Άδωνις: Η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένσταση του
sooc

Δεκτή έκανε η τελική η ΚΕΦΕ την ένσταση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με την κατάθεσή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης εξερχόμενος της λεωφόρου Συγγρού.

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ ότι έγινε δεκτή η ένστασή μου και κατά συνέπεια προχωράει κανονικά. Η απόφαση της ΚΕΦΕ η χθεσινή ήταν τυπικώς ορθή γι' αυτό δεν κατηγόρησα τα μέλη της ΚΕΦΕ. Ήταν δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και ότι δεν ενημέρωσα. Δεν υπάρχει καμία αιχμή. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της τον κ. Παπαμιμίκο. Πολλές από τις κατηγορίες που ακούστηκαν σε βάρος του είναι άδικες», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του για την προεδρία που τον πήραν τηλέφωνο για να του πουν ότι διαφωνούν με την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από την ΚΕΦΕ.

«Είμαστε αγαπημένοι και συναγωνιστές. Δεν έχω κανένα αντίπαλο στη ΝΔ. Αντίπαλός μου είναι μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας τον οποίο θα κερδίσω αν εκλεγώ απέναντί του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι τοποθετήθηκαν δημόσια για το ζήτημά μου. Ξεχωρίζω την παρέμβαση του Α. Σαμαρά ο οποίος με συγκίνησε με την ξεκάθαρη στάση που έλαβε. Η ΝΔ θα βγει πιο δυνατή, πιο ενωμένη, πιο αγαπημένη. Πάμε να κάνουμε τη ΝΔ δυνατή. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 50 που υπέγραψαν και τους χιλιάδες που μου έχουν στείλει SMS, Tweets, Facebook και μηνύματα. Καλώ τον κόσμο να συμμετάσχει. Πάμε μπροστά όλα καλά», τόνισε.

Το θρίλερ της υποψηφιότητας

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη εξελίχτηκε χθες Παρασκευή σε θρίλερ. Ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε έστω και στο πέντε την υποψηφιότητά του με λίγα λεπτά καθυστέρηση μετά την προθεσμία.

Η ΚΕΦΕ υποστήριξε στη σχετική ανακοίνωση πως ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε εκπρόθεσμα την υποψηφιότητά του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθούν πολλές αντιδράσεις από τους συνυποψηφίους του κ. Γεωργιάδη, όπως επίσης και από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος άφησε επίσης σαφείας αιχμές κατά του κ. Παπαμιμίκου, αναφορικά με την χθεσινή ημέρα Παρασκευή απόφαση της ΚΕΦΕ. «Έχω να μιλήσω με τον γραμματέα του κόμματος από την Κυριακή των εκλογών».

Συνεργάτες του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη μάλιστα σημείωναν πως «ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του».

Δημοφιλή