ΔΙΕΘΝΕΣ
03/10/2015 06:04 EEST | Updated 03/10/2015 06:18 EEST

Απολύθηκε επειδή αεριζόταν πολύ στο χώρο εργασίας του

Not a joke. See Emily's Bankok set for other signs indicating forbidden taxi actions.
imbrettjackson/Flickr
Not a joke. See Emily's Bankok set for other signs indicating forbidden taxi actions.

Αγωγή στους πρώην εργοδότες του άνδρα της κατέθεσε η Louann Clem για παράνομη απόλυση επειδή αεριζόταν στον χώρο εργασίας του.

Τόσο ο 70χρονος Richard όσο και η γυναίκα του εργαζόντουσαν στο Case Pork Roll Company στο Trenton του New Jersey. Η εταιρία τον απέλυσε τον Φεβρουάριο του 2014 ωστόσο η γυναίκα του ισχυρίζεται ότι παραβιάστηκε ο νόμος των ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες και στρέφεται κατά της εταιρίας.

Ο Richard Clem άρχισε να εργάζεται στην εταιρία το 2004 ως ελεγκτής. "Εγώ τους έφερε στον 21ο αιώνα", ανέφερε με περηφάνια.

Κατά τη διάρκεια της πρόσληψης του ζύγιζε περίπου 190 κιλά, αλλά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης τον Οκτώβριο του 2010, για να απαλλαγεί από αυτά.

Μετά από αυστηρή δίαιτα κατάφερε να χάσει περίπου 50 κιλά ωστόσο κάποιες ενοχλητικές και ανεπιθύμητες ενέργειες μπήκαν στην καθημερινότητά του.

Το 2013, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί "σημαντική αναστάτωση στο χώρο εργασίας".

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί 28 Φεβρουαρίου, το 2014. Την ίδια μέρα η σύζυγός του παραιτήθηκε "λόγω της παρενόχλησης και των διακρίσεων που αντιμετώπισε ο σύζυγό της, ως αποτέλεσμα της αναπηρίας του και τα συμπτωμάτων που προκύπτουν", σύμφωνα με NJ1015.com.

Στην αγωγή που κατέθεσαν ζητούν η εταιρία να τους αποζημιώσει για τον πόνο και την οργή που του προκάλεσαν.

Lawsuit over farts firing