ΔΙΕΘΝΕΣ
12/10/2015 13:56 EEST | Updated 12/10/2015 13:56 EEST

Ο Λιούις Χάμιλτον έβρεξε τον Πούτιν με σαμπάνια και το Ίντερνετ περιμένει τη δολοφονία του

Η νίκη του Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Ρωσίας συνοδεύτηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από πανηγυρισμούς, στους οποίους συμμετείχε και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν- γνωστός φαν τέτοιου είδους δραστηριοτήτων και ενασχολήσεων. Μάλιστα, ο Πούτιν του έδωσε και το τρόπαιο.

Ακολούθησε ο κλασικός πανηγυρισμός με το άνοιγμα σαμπάνιας, με ένα απρόοπτο: Η σαμπάνια πιτσίλισε και τον Ρώσο πρόεδρο ενώ αποχωρούσε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των ανδρών της φρουράς του.

Ως γνωστόν, ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι μια φιγούρα που θεωρείται ιδιαιτέρως...εκφοβιστική (δεν είναι ένας άνθρωπος στον οποίο θα πίστευε εύκολα κανείς ότι θα μπορούσε να κάνει πλάκα). Και ως εκ τούτου, το Ίντερνετ γέμισε σχόλια χρηστών που προβλέπουν τον, πιθανότατα...«τυχαίο», θάνατό του (ή ακόμα και τον βομβαρδισμό του).

Ο ίδιος, μιλώντας στο Sky Sports, αρνήθηκε ότι πιτσίλισε τον Πούτιν με τη σαμπάνια (τουλάχιστον επίτηδες). «Δεν το έκανα. Στ'αλήθεια, δεν τον πιτσίλισα. Νομίζω ότι υπάρχει μια παράξενη εικόνα, αλλά δεν τον πιτσίλισα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί κάτι».