Μπέρδεμα στην Σουηδία: Τους πέρασαν για μέλη του ISIS επειδή είχαν μούσια και φορούσαν σκούρα ρούχα

Μπέρδεμα στην Σουηδία: Τους πέρασαν για μέλη του ISIS επειδή είχαν μούσια και φορούσαν σκούρα ρούχα
instagram

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σουηδίας έλαβε μία καταγγελία για μία ομάδα αντρών με μούσια που φορούν σκούρα ρούχα και ανεμίζουν μία σημαία κοντά σε ένα κάστρο της περιοχής.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αντί να συναντήσει στρατιώτες του ISIS, όπως περίμεναν, αντίκρισαν μία ομάδα αντρών από έναν διεθνή οργανισμό στον οποίο συμμετέχουν όσοι αγαπούν τα μούσια.

Η ομάδα που ονομάζεται «Bearded Villains», συναντήθηκε το Σάββατο που πέρασε για να κάνουν μία φωτογράφιση μπροστά από το κάστρο Braehus, κρατώντας την ασπρόμαυρη σημαία του οργανισμού τους.

Αν και η ομάδα αντρών μπορεί να φαινόταν κάπως επιθετική και τρομακτική από μακριά, αν ερχόταν κανείς πιο κοντά θα έβλεπε 30 νέους άντρες να αγκαλιάζονται και να γελούν, φορώντας τα καλά τους.

Όπως ανέφερε ένα από τα μέλη του οργανισμού στην Independent, όταν έφτασε η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι είχαν λάβει ένα τηλεφώνημα από κάποιον που περνούσε από το σημείο, ο οποίος κατήγγειλε ότι στο κάστρο υπήρχαν τρομοκράτες του Isis.

Φυσικά, η αστυνομία διαπίστωσε και μόνη της ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια και τους άφησαν να συνεχίσουν την φωτογράφηση τους.

Δημοφιλή