ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/10/2015 12:14 EEST | Updated 14/10/2015 12:14 EEST

Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού η Stoiximan.gr

stoiximan.gr

Τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον η Stoiximan.gr, κοσμώντας πλέον τη φανέλα του.

Η συνεργασία παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο V’ ammos του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε αυτή παρευρέθησαν οι κ. Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan.gr και κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan.gr.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, οι τρεις φανέλες της ομάδας μας με το λογότυπο της Stoiximan.gr, ενώ δόθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στους εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας μία «ερυθρόλευκη» φανέλα του Θρύλου ως επισφράγιση της συνεργασίας.

Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο κ. Γιάννης Βρέντζος ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Σας καλωσορίζω , εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Σπανουδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan και τον κύριο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Και φυσικά είναι μαζί μας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θέλω επισήμως να καλωσορίσω την Stoiximan στην χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μία σημαντική συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Stoiximan επικυρώνει το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλλημάτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες, πλέον, μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και να μην υποκύπτουν σε στρατηγικές που μπορεί να έχουν και άλλες παραμέτρους. Οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού στηρίζονται, ωφελούνται και κερδίζουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις που κάνουν οι ομάδες σε αυτό και πεποίθησή μας είναι πως οφείλουν να επιστρέφουν μέρος των ωφελειών αυτών πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι με την Stoiximan μας συνδέει η θέληση για προσφορά στην κοινωνία και στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη μίας σειράς κοινών δράσεων. Θα ήθελα να περάσω τον λόγο τον λόγο στον Γρηγόρη Γεωργάτο για ένα καλωσόρισμα και από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν περάσει ο λόγος στους συνεργάτες μας από την Stoiximan».

Στην συνέχεια ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος ανέφερε: «Καλησπέρα και από εμάς. Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού καλωσορίζουμε την Stoiximan για μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Η Stoiximan είναι μία εταιρεία κορυφαία και συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό που είναι μία κορυφαία ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία δύο κορυφαίων στο χώρο τους, το μόνο που μπορούν να δώσουν είναι επιτυχία, να βγάλουν ενέργεια και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε και εμείς και η Stoiximan ακόμα πιο ψηλά. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι τυχερή για τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι θα την έχουμε γιατί πιστεύω, αυτά που είπα και πιο πριν, ότι η ενέργεια που θα βγει από αυτή την συνεργασία θα είναι πάρα πολύ θετική».

Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Εκ μέρους της Stoiximan θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την χαρά μας για την επίτευξη αυτής της μεγάλης χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Stoiximan.gr. Για την Stoiximan, την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην χώρα μας, δεν θα υπήρχε καταλληλότερη ομάδα για την είσοδό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό των 42 πρωταθλημάτων, των 27 κυπέλλων, με την μεγάλη ευρωπαϊκή καταξίωση. Αυτή η χορηγική συνεργασία έγινε δυνατή γιατί και οι δύο πλευρές, η κάθε μία στο πεδίο της δικής της δραστηριοποίησης και δραστηριότητας, έχουν κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο dna τους. Σκληρή δουλειά για την διατήρηση του πρωταγωνιστικού τους ρόλου, συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω καταξίωση και μαχητικότητα για την διατήρηση στην κορυφή. Τα παραπάνω γνωρίσματα καταδεικνύουν μία φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αρμόζουν μόνο στους κορυφαίους. Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας αυτή με τον Ολυμπιακό θα είναι μακρόχρονη, ιδιαίτερα θετική, θα παράξει ενέργεια όπως είπε ο κύριος Γεωργάτος, παραγωγική και για τις δύο πλευρές, καθώς εδράζεται σε στέρεες βάσεις. Όπως είπε και ο κύριος Βρέντζος είναι εξίσου σημαντικό για εμάς ότι συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική και χορηγική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού έχει παράδοση δεκαετιών κοινωνικής προσφοράς και αυτήν θα ενισχύσουμε περαιτέρω μέσα από στοχευμένες δράσεις προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται. Παράλληλα, θα υπάρξουν και κοινές δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης της χώρας μας σε συνεργασία και με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, της οποίας τόσο η Stoiximan, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελούν χορηγούς και πολύτιμους συνεργάτες. Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός εντάσσεται πλήρως στην στρατηγική στόχευση της Stoiximan για ενίσχυση τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και αθλητών του ελληνικού αθλητισμού. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα αθλήματα, σε μια χρονική συγκυρία που χρειάζεται τόσο, όσο ποτέ άλλοτε.Κλείνοντας εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να συνεχίσει δυναμικά στον δρόμο της ευρωπαϊκής καταξίωσης και των επιτυχιών σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan τόνισε: «Καλησπέρα και από μένα. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας της Stoiximan τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα, που οδήγησε στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί το ίδιο επιτυχημένα και στο μέλλον. Η είσοδος της Stoiximan στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της χορηγίας της κατά τεκμήριο κορυφαίας ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού αποτελεί για εμάς φυσική εξέλιξη του χορηγικού και στρατηγικού μας πλάνου, όπου με συνέπεια χτίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Φιλοδοξούμε ως μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πρωτοπορήσουμε με ενέργειες που θα βελτιώνουν την εμπειρία των φιλάθλων της ομάδας, τόσο εκτός, όσο και εντός του γηπέδου.Παράλληλα, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε από κοινού σε ένα στοχευμένο πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης για την βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την επιστροφή στην κοινωνία. Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της συνεργασίας μας, το οποίο χαιρόμαστε που βλέπουμε να υπάρχει κοινή οπτική με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Stoiximan ξεκίνησε πέρυσι τις αθλητικές χορηγίες στον ελληνικό αθλητισμό. Μέσα στην χρονιά κάναμε πράξη την στρατηγική μας, υποστηρίζοντας συλλόγους, καθώς και εθνικές ομάδες όπως αυτή του βόλεϊ και του πόλο, αλλά και αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.Συνεχίζουμε και φέτος πολύ δυναμικά. Θεωρώ καθήκον μας ως αμιγώς ελληνική εταιρεία την στήριξη του ελληνικού αθλητισμού».