ΔΙΕΘΝΕΣ
14/10/2015 03:03 EEST

"Μεθυσμένη" ξενάγηση στο σπίτι όπου δολοφόνησε ο Όσκαρ Πιστόριους την φίλη του

Οι νέοι ενοικιαστές του σπιτιού όπου ο Oscar Pistorius πυροβόλησε και σκότωσε τη φίλη του Reeva Steenkamp, έκαναν μια μίνι ξενάγηση στο σπίτι του παραολυμπιονίκη η οποία προκάλεσε πάρα πολλές αρνητικές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον 33χρονο David Scott και τον 23χρονο Kagiso Mokoape οι οποίοι ξενάγησαν το τηλεοπτικό συνεργείο του Netwerk24 στο νέο τους σπίτι αλλά και στο μπάνιο όπου βρήκε τραγικό θάνατο το νεαρό μοντέλο.

Ο 23χρονος κρατώντας ένα κουτάκι μπύρας στο χέρι προανήγγειλε ότι από εδώ και πέρα εκεί θα διοργανώνονται τρελά πάρτι. "Πρόκειται αναμφίβολα για τον κατάλληλο χώρο για να οργανώσει κανείς μια βραδιά. Ο Όσκαρ κατασκεύασε αυτή την οικία για να υποδέχεται κόσμο", υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Σκοτ, την ώρα μάλιστα που ανοίγει ένα κουτάκι μπίρας. "Όλα τα Σαββατοκύριακα θα διασκεδάζουμε εδώ".

Στη συνέχεια επιδεικνύουν το μπάνιο όπου δολοφονήθηκε η Steenkamp. Ο 33χρονος δίνει τη δική του εκδοχή των γεγονότων. "Είχαν μια διαμάχη (...) Εκείνος στράφηκε εναντίον της, εκείνη το έβαλε στα πόδια, κλείστηκε στο μπάνιο. Εκείνη του είπε ότι θα τηλεφωνούσε σε κάποιον και εκείνος πυροβόλησε. Έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα", προσέθεσε με σιγουριά. 

ΠΗΓΗ: 9news.com.au